به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، امروز (25 آذر) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، بر ضرورت توجه به نیروی انسانی تاکید کرد و گفت: هر جایی که شرایط مناسب و سرمایه وجود داشته ولی با کمبود نیروی انسانی در مجموعه های مختلف مواجه باشیم همه سرمایه ها به هدر خواهد رفت.
وی رفع مشکلات آموزش و پرورش خوزستان را نیازمند عزمی ملی دانست و اضافه کرد: آموزش و پرورش استان با کمبودهای بسیاری مواجه است که البته تا حدودی مرتفع شدند ولی هنوز با مشکلاتی روبرو هستیم که باید برای انها چاره اندیشی کرد.
شریعتی، با بیان اینکه حدود هفت هزار نیرو در سه سال اخیر از سیستم آموزش و پرورش استان خارج شده و قبل از آن هم ردیف های بلاتصدی داشتیم، تصریح کرد: سه هزار و 500 کلاس درس داریم که با اضافه کاری و نیروهای حق التدریس اداره می شوند.
وی با اشاره به اینکه پراکندگی در خوزستان زیاد است و نباید آن را با استان های متمرکز مقایسه کرد، افزود: نباید به تمام نقاط کشور به صورت یکسان نگاه کرد چرا که مناطق صعب العبور زیادی در خوزستان وجود دارد و همینطور استهلاک ساختمان به دلیل گرمای هوا در این استان بالاست که نیازمند منابع بیشتری هستیم.
وی با بیان اینکه باید در اختصاص منابع، ملاحظات منطقه ای، جغرافیایی، تاریخی و اجتماعی را در نظر داشت، عنوان کرد: خوزستان از چهار هزار سهمیه استخدام تنها توانست یک هزار و 900 نفر را جذب کند چرا که مابقی نتوانستند حدنصاب علمی را کسب کنند، بنابراین باید مهارت آموزی را در فرزندان ارتقا دهیم.
استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه امسال با اجباری کردن حضور نوآموزان در مراکز پیش دبستانی توانستیم 111 هزار نفر را ثبت نام کنیم، اذعان داشت: وضعیت پیش دبستانی در استان به لحاظ کمی مطلوب است ولی باید کیفیت را نیز در این مراکز افزایش داد.
وی به شناسایی یک هزار و 36 دانش آموز بازمانده از تحصیل جذب آنها به مراکز آموزشی در استان اشاره کرد و ادامه داد: ما توانستیم این اقدام را با شعار «هیچ کودکی در خوزستان به علت فقر از تحصیل باز نماند» به سرانجام برسانیم و هفته گذشته هم جشن آن را برگزار کردیم.
شریعتی، بر ارتقای سطح آموزشی در آموزش و پرورش خوزستان تاکید کرد و یاد آور شد: این شایستگی رد خوزستان وجود دارد که با بهتر کردن شرایط و افزایش امکانات، بتوانیم با یک برنامه ریزی منسجم سطح آموزشی استان را به 10 استان اول برسانیم.
وی با اشاره به افزایش بودجه نوسازی مدارس استان از 66 میلیارد تومان به بیش از 140 میلیارد تومان، اظهار کرد: آمادگی را داریم که 19 هزار کلاس درس طی یک برنامه زمانبندی شده در خوزستان ساخته شود، و در حال حاضر برای احداث بیش از یک هزار و 600 کلاس درس جدید در استان برنامه ریزی شده و بنیاد برکت هم ساخت 200 کلاس درس و بنیاد علوی احداث 15 کلاس درس را متعهد شده اند.
نظر شما