به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمحسن فرجادی، رییس اداره فضای مجازی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در دومین نشست علمی با موضوع گسترش رویکرد جنسی در تبلیغات مجازی از سلسله نشست های ارزیابی سیاستگذاری فضای مجازی در ایران که در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار شد، گفت: با سیاه چاله ای مواجه هستیم که تقریبا هیچ برآوردی از عمق آن نداریم. ما شاهد یک بهم ریختگی و آشفتگی مستمر در فضای مجازی هستیم. ما در قبال موضوعات مرتبط با فضای مجازی بیشتر نقد وضعیت را از منظر خودمان داریم.
فرجادی با بیان اینکه ما تجربه امر جنسی را در حوزه اطلاع رسانی و تبلیغات سنتی داشتیم، عنوان کرد: جامعه ما در عین اینکه نسبت به فضای مجازی منفعل شده دارد پادزهرهای آن را نیز تولید می کند. فیسبوک در یکی دو سال اخیر در ایران به دلیل وجود تلگرام محبوبیت خود را از دست داد. برای پرداختن به سرفصلی که داریم در مورد آن صحبت می کنیم ضرورتا محدود کردن به موضوع زنان قدری ما را از واقعیت امر دور می کند.
رییس اداره فضای مجازی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در سیاه چاله شبکه های مجازی دچار بلاتکلیفی هستیم، بیان کرد: علت این است که تصوری از موضوع وجود ندارد. از منظر یک جریان موضوعی خلاف عفت عمومی است و از منظر یک جریان دیگر اینطور نیست. از بحث فیلترینگ دارد به عنوان ضد تبلیغ استفاده می شود اگر فیلترینگ نداشتیم وضعیتمان سخت تر بود. یکی از موضوعات ما در فیلترینگ فیلتر انیمه ها است که برای مخاطبان کودک و نوجوان تولید می شود.
وی تصریح کرد: آنچه الان در مجموعه معاونت مطبوعاتی وجود دارد حرکت در مسیری است که تمام مصادیق که ذیل قانون مطبوعات وجود دارد را با جدیت پیگیری کند. برخوردهایی که در این چند سال انجام شده ناظر بر قوانین موجود بوده است. روزآمدن شدن قوانین با توجه به مقتضیات فضای فکری به نفع منافع ملی خیلی کند است و باید سرعت بیشتری به خود بگیرد. به میزانی که در حوزه فضای مجازی معطل نهادهای دولتی شویم میزان تلفات زیاد می شود.
نظر شما