برنامه‌های مساجد متناسب با تمامی سنین طراحی شوند

خبرگزاری شبستان: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ورامین و قرچک، با انتقاد از این نظر که برنامه‌های مساجد باید عمدتا با هدف جذب جوانان برگزار شوند، اظهار کرد: این برنامه‌ها باید عامه‌پسند و با هدف حضور گسترده‌تر تمام سنین و گروه‌های مردم، طراحی شوند.

حجت‌الاسلام سیدمحمد سیدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه مساجد از صدر اسلام و زمان حکومت حضرت محمد (ص) بهترین پایگاه فعال در عرصه‌های گوناگون در جامعه بوده‌اند و امروزه نیز همین نقش را ایفا می‌کنند، گفت: مساجد همواره کانون رویدادهای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و مشارکت‌های مردمی بوده‌اند.

 

وی ادعای برخی ائمه جماعات و کارشناسان فرهنگی کشور مبنی بر کم رنگ شدن کارکردها و جایگاه مساجد در جهان امروز را نادرست دانست و افزود: همچنان صندوق‌های قرض‌الحسنه، مراکز خیریه و مشاوره، درمانگاه‌ها و حوزه‌های علمیه در همسایگی و فضای مساجد راه‌اندازی می‌شوند و این موضوع به خوبی پویایی و حیات مساجد در جهان معاصر را نشان می‌دهد.

 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ورامین و قرچک با اشاره به نقش پر رنگ مساجد در هدایت دینی افراد به ویژه نوجوانان و جوانان، خاطرنشان کرد: من مخالف باور عده‌ای مبنی بر حضور کم‌شمار جوانان در مساجد هستم، البته این موضوع بستگی به رفتار و گفتار ائمه جماعات، هیات امناء، خادمان، فرماندهان بسیج و سایر مسئولان مسجدی دارد.

 

سیدی درباره راهکارهای جذب بیشتر نوجوانان و جوانان به مساجد، اظهار کرد: حضور مستمر و همه روزه ائمه جماعات راتب (اصلی) در مساجد، مهمترین راهکار جذب گروه‌های گوناگون مردم است زیرا نمازگزاران با مشاهده تغییر مداوم پیشنماز مساجد، دچار دلسردی می‌شوند.

 

وی با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های جذاب، متنوع و جوان‌پسند و مطابق با تحولات و فناورهای روز، نقش موثری در مشارکت گسترده مردم در مساجد دارد، گفت: برنامه‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که برای کودکان، نونهالان، نوجوانان، جوانان، میانسالان و کهنسالان به یک اندازه جذاب و گیرا باشند.

 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ورامین و قرچک، با انتقاد از افرادی که معتقدند برنامه های مساجد باید عمدتا با هدف جذب حداکثری جوانان برگزار شوند، اظهار داشت: برنامه ها باید عامه پسند و با هدف حضور گسترده تمام سنین و گروه های مردم برگزار شوند زیرا یک جامعه، صرفا از نسل جوان تشکیل نشده است.

 

سیدی گفت: اگر مساجد برای مادران و پدران میانسال دوره‌های پرورش دینی کودکان و جوانان را برگزار کند، آنگاه نسل‌های جوان از این طریق تربیت دینی می‌یابند و از گرفتاری در دام تهدیدات و توطئه‌های دشمنان در امان خواهند ماند، بنابراین باید برنامه‌های آن‌ها مطابق با سلایق و نیازهای طبقات، سنین و گروه‌های گوناگون مردم اجرا شوند.

 

 

 

کد خبر 676349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha