پروانه محمودی، یکی از شاعره های جوان کردستانی به مناسبت روز شعر وادب پارسی به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: نقش والای شعر و ادب در ترویج فرهنگ، دین و اخلاق انکارناپذیر است زیرا که ادبیات، همواره به عنوان تأثیرگذارترین ابزار انتقال و القای سنت ها و مفاهیم بلند بشری است.
وی تصریح کرد: شاعران، ادبیان و اصحاب فرهنگ و هنر باید در راستای ترویج معارف اسلامی و قرآنی در جامعه تلاش کنند.
این شاعره جوان کردستانی، با بیان اینکه امروز شاعران جوان بیشتر به شعر سپید روی آورده اند، افزود: استفاده از معانی و مفاهیم عارفانه در این نوع شعرها سبب جذب بیشترخوانده شعر می شود و در حالی که یکی از وظایف شاعر و هنرمند، بالا بردن سطح دانش مخاطب است.
محمودی تصریح کرد: شعری که بتواند تاثیری شگرف بر روحیه افراد بگذارد بسیار مهم تر و برجسته تر از شعری است که تنها توجه جامعه را به خود جلب کند و در نهایت ثمره ای برای افراد نداشته باشد.
وی در ادامه افزود: از عنصر های مهم سازنده شعر، عاطفه است زیرا که خواننده بیشترین تأثیر را از جنبه عاطفی شعر می گیرد.
محمودی خاطر نشان کرد: هر اندازه که شعر برخوردار از تجربه های عاطفی عام انسانی باشد، ناگزیر با انسان های بیشتری پیوند می یابد و هر اندازه به رویدادها و دنیای شخصی نزدیک تر شود، گستردگی حوزه کاربردش را از دست می دهد.
گفتنی است، کتاب شعر های ناتمام که چاپ آن در سال 83 بوده از آثار این شاعره توانمند کردستانی است و هم اکنون نیز دوکتاب دیگر به نام های نامه های ابدی و مجموعه شعر نو را در دست چاپ دارد.
پایان پیام/
نظر شما