بیست و ششمین اجلاس نماز با عنوان "نماز و فضای مجازی"/ آشنایی با مكان مساجد در نرم‌افزار موبایلی «مسجدیاب»

خبرگزاری شبستان:مظفر با بیان اینکه یکی از بهترین فضاهای تبلیغی،ترویجی و حتی آموزشی،فضای مجازی است گفت:از یک سال گذشته با این هدف که بتوانیم از فرصت فضای مجازی در راستای ترویج نماز استفاده کنیم، برنامه‌‌هایی داشته‌ایم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، محمد مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز در نشست خبری بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز ستاد اقامه نماز كه در خبرگزاری پویا تسنیم برگزار شد با اشاره به فراخوان نماز و فضای مجازی در بیست و ششمین اجلاس سراسری نماز اظهار داشت:  در این فراخوان٢٨٥٠ اثر به دبیرخانه ارسال شده است كه بیشترین میزان حضور مربوط به جوانان و نوجواون می باشد، در اصل ٧٠درصد این خضور مربوط به همین قشر است.

وی ادامه داد:  ٦٠درصد شركت كنندگان مربوط به آقایان و ٤٠ درصد مربوط به بانوان است، همچنین ٢٠٠ شركت و موسسه خصوصی در این فراخوان شركت كردند و ٢٨٦ اثر نمایشی و انمیشنی، موشن گرافیك، گیف و ٤٥٥ اثر گرافیكی به دبیرخانه اجلاس ارسال شده است.

قائم مقام ستاد اقامه نماز تصریح كرد: برای ستاد اقامه نماز ١٥٢ اثر نرم افزار موبایلی و رایانه ای نیز ارسال شده است.

مظفر در خصوص دستاوردهای این اجلاس در دوره های گذشته یادآور شد: ما در اجلاس دستاوردهای خوبی داشته ایم برای مثال در بحث نمازخانه های بین راهی اقداماتی انجام شد كه امروز شاهد بهبود شرایط آن هستیم، یا در موضوع آموزش و پرورش نیز اداماتی انجام شد و شاهد پویایی نماز در مدارس شدیم.

وی تاكید كرد: ما در اجلاس به دنبال جریان سازی هستیم تا در مود یك موضوع فكر شود بررسی های لازم انجام شود و سپس به یك نتیجه برسیم.

قائم مقام ستاد اقامه نماز در خصوص بیست و ششمین اجلاسیه سراسری نماز با عنوان «نماز و فضای مجازی» تصریح كرد: این اجلاس در سی‌ام آذرماه در استان هرمزگان و با پیام مقام معظم رهبری آغاز به کار خواهد کرد، علت انتخاب عنوان این دوره از اجلاسیه، چالش‌های عصر حاضر در فضای مجازی است

مظفر ادامه داد: از سوی دیگر در نشست‌های تخصصی نماز که برگزار می‌شد، یکی از دغدغه‌های مهم خانواده‌ها، موضوع آسیب‌های فضای مجازی و تهدیدات آن نسبت به فرزندانشان و نیز شیوه‌های دعوت به نماز  بود.

وی ابراز داشت: از یک سال گذشته با این هدف که بتوانیم از فرصت فضای مجازی در راستای ترویج نماز استفاده کنیم، برنامه‌ریزی‌هایی صورت داده ایم تا جایی که عنوان اصلی اجلاسیه سراسری نماز را «نماز و فضای مجازی» قرار دادیم، اعتقاد ما بر این است که یکی از بهترین فضاهای تبلیغی و ترویجی و حتی آموزشی، فضای مجازی است که محدود به زمان و جغرافیا نیست و با کم‌ترین هزینه می‌توان به بیشترین دستاوردها دست یافت.

قائم مقام ستاد اقامه نماز بیان كرد: مزیت دیگر فضای مجازی مخاطبان آن است که عمدتاً از قشر نوجوانان و جوانان هستند، در این راستا با فعالان، اندیشمندان، نهادها، شرکت‌ها، مؤسسات و ... وارد مذاکره شدیم و آن‌ها را درگیر این امر خیر کردیم. پس از آن برای دستیابی به تولید محتوا فراخوانی را با عنوان «نماز و فضای مجازی» منتشر کردیم.

مظفر در رابطه با نرم‌افزار موبایلی «مسجدیاب» نیز گفت: این نرم‌افزار به عنوان بانک اطلاعات مساجد و حسینه‌های سراسر کشور است که به منظور بهره‌مندی هموطنان در اختیار شهروندان قرار گرفته است و به گونه‌ای طراحی و تنظیم شده است که مسافران در شهرهای مختلف بتوانند برای اقامه نماز نزدیک‌ترین مسجد را نسبت به موقعیت مکانی خود پیدا کنند.

وی درباره برخی آثار منتشرشده ستاد اقامه نماز خاطرنشان كرد: طی یک سال گذشته تاکنون بیست عنوان کتاب در تعداد 300 هزار نسخه برای گروه‌های مختلف سنی تولید و چاپ شده که این تعداد با توجه به رکود حوزه نشر قابل توجه است، همچنین 50 عنوان کتاب به چاپ مجدد رسیده است.

قائم مقام ستاد اقامه نماز در رابطه با فعالیت‌های مجمع مسجدساز نیز ابراز كرد: در ستاد اقامه نماز یک نهضت مردمی با عنوان مجمع خیرین مسجدساز ایجاد کردیم تا هر کسی در حد توان خود بتواند در امر مسجدسازی مشارکت‌ داشته باشد. ترویج و تبلیغ ساخت مساجد ارزان، کم‌هزینه در منطقه پر جمعیت و محروم در سراسر کشور از شعارهای ماست.

مظفر ادامه داد: طبق محاسبات ما اگر هر شخصی در هر ماه اگر هزار تومان کمک کند،‌ می‌توانیم سالیانه یک میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مساجد کسب کنیم. برای این امر با شرکت آسان‌پرداخت وارد مذاکره شدیم. کسانی که علاقه به مشارکت در این امر خیر را دارند، می‌توانند با وارد کردن شماره # 23 * 7 * 733 * به این امر دست یابند.

کد خبر 675645

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha