سبک زندگی در سریال های محبوب دنیا

خبرگزاری شبستان: سريال هاي تلويزيوني درچند سال گذشته به ابزار جديدي در جنگ رسانه يي تبديل شده اند و می توان از آن به عنوان یک تجارت پرسود در دنیای امروز نام برد.

خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی: معصومه شهابی -فعال کانون تخصصی مهدویت بیرجند؛ این سریال ها که بیشتر محصول کشورهای کره، ترکیه، سینمای غرب و به ویژه هالیوود است از چنان هیجان و جذابیتی برخوردار است که افراد را مشتاق دنبال کردن آن می کند در حالی که از دیدن طولانی مدت آن خسته نشوند و در نتیجه آن روند تماشای آنها در جهان و در جامعه ما به ویژه در بین نوجوانان و جوانان سیر افزایشی داشته است.

 


این امر علاوه بر از دست دادن وقت و آسیب های جسمی ناشی از تماشای طولانی مدت، به دلیل تضادهای فرهنگی و مذهبی سریال ها با جامعه ایرانی اسلامی بر روی نگرش و سبک زندگی افراد به مرور اثر می گذارد و زمینه را برای جذب فرهنگ آن کشور ایجاد می کند چرا که پخش هر سريال مي تواند در ذهن مخاطبان كنجكاوي ايجاد كند و آنها را به آن فرهنگ علاقه مند نماید که در حال حاضر برخی از این اثرات را مشاهده می کنیم.

 


این سریال ها علاوه بر ایجاد سرگرمی، سبک زندگی و مدل فکری مورد نظر خود را به بینندگانش القاء می کند و در نتیجه می تواند در راستای اهداف اقتصادی و فرهنگی خود موفقیت های قابل توجهی کسب کند.

 


در این بین فیلم های سینمای هالیوود به دلیل آنکه زندگی بیرونی سازندگان آن با آنچه در فیلم‌هاست، یکی است، تأثیر بیشتری بر روی مخاطب می گذارد در حالی که در سریال های ایرانی؛ مدل زندگی بازیگر با فیلمی که بازی می کند در بسیاری از جنبه ها متفاوت است در نتیجه تأثیر قابل توجهی نخواهد داشت که می توان این تفاوت را در صفحات شبکه های اجتماعی آنها مشاهده نمود.

 


متاسفانه این سریال ها بر روی دینداری و خداباوری انسان ها نیز اثر منفی می گذارد و انسان را به سمت سکولاریسم می کشاند به دلیل آنکه در این فیلم ها مفهوم خداوندی و بندگی به درستی بیان نشده و فرد باری به هر جهت می شود.

 


علاوه بر این، تاثیر این سریال ها در حدی است که بر سینمای ما نیز اثر گذاشته است  که در بسیاری از فیلم ها روابط آزاد دختر و پسر یک امر عادی در سبک زندگی معرفی می شود وتأثیر آن را می توان در نوع زندگی و تعاملات افراد نسبت به چند سال گذشته مشاهده کرد.

 


مشاهده و نمایش این سریال ها جوانان را به جای جذب به فرهنگ، تاریخ و تمدن خودمان عاشق و دلباخته فرهنگ غرب و شرق می کند و آنها را از اصالت ایرانی اسلامی دور می نماید.

 


اکنون سریال سازی ابزاری برای تغییر در فرهنگ و موفقیت های اقتصادی است و نیاز دارد که هم سینماگران و هم رسانه ملی به این امر توجه ویژه ای نشان دهند، هر چند در این زمینه سریال هایی نمایش داده شده اما این سریال ها دارای فیلم نامه های ضعیف و بدون در نظر گرفتن سبک زندگی  اصیل ایرانی اسلامی ساخته شده اند.

 


از آن سو در چند سال گذشته رسانه ملی برای جذب مخاطب اقدام به پخش سریال های کره ای نمود و مخاطب را بیشتر مشتاق فرهنگ آن کشور کرد، در نتیجه باید در زمینه سریال سازی سرمایه گذاری فکری، فرهنگی و اقتصادی بیشتری را اختصاص داد تا رسانه بتواند از طریق فیلم نقش خود را در راستای تزریق فکر و اندیشه به جامعه ایفا نماید.

 

 

کد خبر 675460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha