یک هزار و ۵۰ مددجو در زنجان توانمند شدند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه رویکرد کمیته امداد زمینه‌سازی برای توانمندسازی خانوارهای مددجویی زیرپوشش این نهاد و خروج آن‌ها از چرخه حمایتی است، گفت: امسال یک هزار و ۵۰ مددجو توانمند شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان زنجان، هدایت صفری در  جمع روحانیون مستقر در روستاهای این استان گزارشی از اقدامات این نهاد در حوزه محرومیت‌زدایی ارائه کرد و اظهار داشت: از ویژگی حکومت صالحان در کنار رسیدگی به امور نیازمندان و فقرا، توسعه و ترویج سنت‌های حسنه اسلامی انفاق، احسان و نیکوکاری در جامعه اسلامی است.

 

وی با اشاره به اینکه امروز کمیته امداد به‌عنوان زیرمجموعه‌ای از بیت ولایت و معین دولت در حوزه محرومیت‌زدایی وظیفه رسیدگی به امور نیازمندان را در جامعه بر عهده دارد، اضافه کرد: کمیته امداد با الهام از تعالیم دین مبین اسلام در حوزه کمک به نیازمندان و دستگیری از آن‌ها ترویج‌دهنده فرهنگ نوع‌دوستی در جامعه است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با بیان اینکه رویکرد کمیته امداد در حوزه مشارکت‌های مردمی گفتمان‌سازی فقرزدایی در جامعه به‌ منظور شکل‌گیری مشارکت همگانی در فرآیند فقرزدایی از طریق سنت‌های حسنه اسلامی انفاق، احسان و نیکوکاری و زکات است، افزود: فعالیت‌های کمیته امداد در حوزه محرومیت‌زدایی به پشتوانه دو سرمایه بزرگ اجتماعی مردم و رهبری شکل‌گرفته و موجب بابرکت شدن خدمات این نهاد در بخش‌های مختلف می‌شود.

 

صفری فعالیت نهادی و جهادی به‌ دور از تشریفات اداری را یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته کمیته امداد عنوان کرد و گفت: تلاش می‌کنیم، امدادگری و گفتمان رسیدگی به امور نیازمندان را به‌ عنوان زبان مشترک در جامعه اسلامی نهادینه کرده و همدلی را در حوزه کمک به نیازمندان گسترش دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه کارکردهای کمیته امداد در بخش‌های مختلف در حوزه رسیدگی به نیازمندان با تکیه‌ بر ارزش‌های دینی و الهی شکل‌گرفته است، افزود: کارکردهای کمیته امداد در بخش‌های مختلف موجب تقویت همبستگی و تکامل اجتماعی شده و با این نگاه آسیب‌های اجتماعی در جامعه کم شده و سرمایه اجتماعی نظام افزایش می‌یابد.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با بیان اینکه یکی از پیامدهای ناخوشایند آسیب‌های اجتماعی انباشت فقر در جامعه و در ادامه آن گسست اجتماعی در خانواده و به‌تبع آن جامعه است، تأکید کرد: کم کردن آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از تولید فقر در جامعه نیازمند بسیج همگانی در این بخش است.

 

صفری با اشاره به اینکه اقشار نیازمند و دهک‌های پایین جامعه بیشترین آسیب را از چالش‌های اقتصادی و رکود در جامعه می‌بینند، ادامه داد: تلاش می‌کنیم با زمینه‌سازی برای مشارکت مردم در برنامه‌های اجرایی کمیته امداد و هم‌افزایی آن با منابع داخلی این نهاد، کارکردهای کمیته امداد در حوزه محرومیت‌زدایی موجب شیرین‌تر شدن ذائقه دهک‌های پایین جامعه از نظام ولایی و افزایش سرمایه اجتماعی نظام شود.

 

وی به رویکرد توانمندسازی این نهاد در حوزه خدمت‌رسانی به نیازمندان اشاره کرد و گفت: راهبرد کمیته امداد در حوزه خدمت‌رسانی به جامعه هدف زمینه‌سازی برای شکوفایی استعدادها و تلاش برای کسب معاش در بین خانوارهای زیرپوشش این نهاد و ترویج سبک زندگی دینی در بین گروه‌های مختلف مددجویی با استفاده از برنامه‌های فکری و فرهنگی در این بخش است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با اشاره به اینکه با همین رویکرد سالانه 10 درصد از جامعه هدف کمیته امداد توانمند شده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج می‌شوند، افزود: سال گذشته هزار و 50 نفر از مددجویان کمیته امداد استان زنجان از طریق ایجاد اشتغال و مددکاری حرفه‌ای توانمند شده و از چرخه حمایتی این نهاد در استان زنجان خارج‌ شده‌اند.

 

صفری ادامه داد: با ارائه مشاوره‌های دینی و اجرای برنامه‌های فرهنگی متناسب با گروه‌های مختلف مددجوی کمیته امداد، از جمله اجرای طرح شوق زیارت تلاش می‌کنیم مدیریت منابع و مصارف را در مددجویان تحت حمایت این نهاد را ایجاد کرده و آن‌ها را برای ورود به عرصه کار و تلاش آماده کنیم.

 

وی همچنین گفت: برنامه‌ریزی‌شده است جشن خودکفایی و توانمندی 2 هزار مددجوی کمیته امداد استان زنجان در پایان سال جاری برگزار شود.

کد خبر 675433

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha