به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، کمال خرازی، رئیس هیأت امنای پژوهشکده علوم شناختی در مراسم در مراسم پژوهش، فناوری،تحول بنیادین با اشاره به فناوری های انقلابی هزاره جدید اظهار کرد: این فناوری های همانند نانو، بیو و ...همگرا نیز هستند.
وی با بیان اینکه باید تحول و نوآوری در آموزش و پرورش بر اساس آموزه های شناختی باشد افزود: برای تدوین آموزش و پرورش شناختی فعالیت هایی صورت می گیرد اما تاکنون هیچ مدرسه شناختی که مبتنی بر ابعاد آموزش و پرورش شناختی باشد، ایجاد نشده است.
خرازی ادامه داد: برخی ها از مدارس از عنوان آموزش و پرورش شناختی استفاده می کنند در صورتی که شرایط آن را ندارند، باید از اینسواستفاده ها جلوگیری کرد.
رئیس هیأت امنای پژوهشکده علوم شناختی گفت: در حال حاضر الگوی رفتار گرایی در آموزش و پرورش رواج دارد که هدف مدرسه پر کردن ذهن دانش آموزان از مجموعه ای از دانش ها و حقایق درباره جهان حل مساله است. فردی که این رویه ها را بیاموزد تحصیل کرده محسوب میشود.
خرازی بیان کرد: در حال حاضر در مدارس بدون در نظر گرفتن استعداد هر فرد، مطالبی آموزش داده می شود. در صورتی که در الگوی آموزش و پرورش شناختی باید برای هر فرد ضمن شناسایی استعداد برنامه آموزشی خاص ارائه شود.
رئیس هیأت امنای پژوهشکده علوم شناختی تاکید کرد: ایجاد انگیزه و نگرش در دانش آموزان اولویت اصلی آموزش و پرورش است. در آموزش و پرورش شناختی ابتدا انگیزه صورت می گیرد سپس مهارت آموخته میشود.
نظر شما