فرهنگ حجاب و عفاف باید در تار و پود فیلم ‌ها دیده شود

معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه فرهنگ حجاب و عفاف باید تاروپود فیلم ‌ها دیده شوند، تصریح کرد: فیلم ‌ها و سازندگان آنها باید متوجه این ارزش ‌ها باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، جواد شمقدری، معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز (26شهریور) در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، با بیان اینکه در دوره اصلاحات یک معضل بسیار جدی پیش آمده بود که خانواده ‌ها در سینما احساس آرامش نمی‌ کردند، گفت: همین امر موجب شد تا به یکباره در دوره اصلاحات مخاطب سینمای ایران از 56 میلیون نفر به 10میلیون کاهش پیدا کند.


شمقدری افزود: در این دولت سعی کردیم فیلم ‌هایی که خانواده ‌گرا هستند تعداد آنها افزایش پیدا کنند که هم اکنون 40 درصد فیلم‌ هایی ما چنین وضعیتی را دارند اگر چه از چنین آماری رضایت نداریم.


وی با بیان اینکه فرهنگ حجاب و عفاف باید در تار و پود فیلم‌ ها دیده شود، اظهار کرد: فیلم ‌ها و سازندگان آنها باید متوجه این ارزش‌ ها باشند هر چند ممکن است در یک فیلم صحنه‌ هایی باشد که با حجاب و عفاف مناسبت ندارد، ولی مهم این است که ظاهر فیلم چه چیزی را به مخاطب القاء می ‌کند.


معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سینمای کشور گرفتار مسائل داخلی بوده و نتوانسته یک نگاه راهبردی برای مخاطبان جهانی طراحی و اجرا کند که گرفتار شدن در دیوارهای تنگ دغدغه های داخلی بر روی توجیه اقتصادی سینمای ایران نیز تاثیر نامطلوبی داشته است.


وی یکی از سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تغییر نگاه راهبردی سنمای ایران را تولید فیلم هایی با همکاری کشورهای جهان اسلام عنوان و اظهار داشت: در همین راستا با تهیه کنندگان فیلم های سینمایی مصر رایزنی هایی انجام شده است.


شمقدری، تولید فیلم 33 روز که به موضوع جنگ 33 روزه رژیم جعلی اسرائیل و حزب الله لبنان می پردازد را یکی از نمونه های تغییر نگاه سینمای ایران از موضوعات داخلی به موضوعات بین المللی دانست و افزود: پیش بینی می شود این فیلم مخاطبان بسیاری را در دنیا و بویژه کشورهای عربی جذب کند.


وی بیان کرد: سال گذشته ایران از نظر تولید فیلم در جایگاه 11 جهان و از نظر جذب مخاطب وطنی در جایگاه 10 تا 13 جهان قرار گرفت.


معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، یکی از مشکلات عمده سینمای ایران را سرمایه گذاری ناچیز در سینمای کشور نسبت به دنیا دانست و گفت: در حالی که متوسط سرمایه گذاری در سینمای جهان 10 میلیون دلار است این رقم در ایران تنها نیم میلیون دلار است.


پایان پیام/

کد خبر 67495

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha