خبرگزاری شبستان_ خراسان شمالی؛ شاید اگر به فلسفه ایجاد شورای عالی انقلاب فرهنگی و اهمیت وجودش بنگریم؛ بتوان به قدرت سیاستگذاری و ایجاد موج آن به ویژه در عرصه فرهنگ پی برد. لیکن سوال اینجاست، چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان عالی ترین مرکز فرهنگی کشور که متشکل از افراد نخبه و مطلع فرهنگی و البته سیاسی است، نمی تواند آنچنان که باید در این سال ها که رهبر معظم انقلاب مرتباً و مکرراً از هجوم به فرهنگ ایرانی و اسلامی هشدار و انذار می دهند؛ کاری کند کارستان؟!
جایگاه حقوقی این شورا و شوراهای عالی که به دستور رهبر نظام ایجاد می شود، فراقانونی و به مراتب الزام آورتر است، پس از لحاظ ابزار و التزام قانونی و ضمانت اجرای آن هم شورا دارای لوازم کافی است. اما می توان چند پیشنهاد را بیان کرد تا این شورای مهم، انقلابی تر به رسالت خود جامه عمل بپوشاند.
- ارتباط کاربردی اعضای شورا با نسل جوان و البته نوجوان
- اقدام و نظارت بیشتر مصوبات جلسات شورا توسط ریاست آن به ویژه در دستگاه های علمی و فرهنگی دولتی
- تعامل و همکاری بیشتر اعضای شورا با دستگاه های علمی و فرهنگی در جهت بهره گیری از نظرات و دستاوردها و جلوگیری از موازی کاری آنان
- کاربردی تر کردن کارگروه های ذیل شورا
- ارتباط موثر و بیشتر سخنگو و روابط عمومی شورا با رسانه ها
- استعفا از سایر مشاغل و مناصب اعضا جهت حضور مفیدتر
- تهیه و تدوین برنامه های کاربردی و عمیق در راستای ایجاد فضای گفتمان انقلاب اسلامی در جامعه به ویژه دانشگاه ها
قطعاً با توجه به اهمیت مقوله فرهنگ و جایگاه شورای عالی که از آن انتظار انقلاب فرهنگی می رود و کاستن حواشی و پرداختن به نیازهای اساسی فرهنگ انقلابی جامعه ایرانی و اسلامی؛ بتوان سرعت ایجاد تمدن نوین اسلامی را افزایش داد.
امین عاملی پور
نظر شما