مفتونه آتام، رئیس انجمن خیریه زهرا آنا شرکت کننده در سی و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی از استانبول ترکیه در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با اشاره به فعالیت های این انجمن گفت: انجمن خیریه زهراآنا در سال 2006 با تأسی به مکتب اهل بیت (ع) و به همت 9 خانم خانه دار داوطلب در شهر استانبول فعالیت خود را آغاز کرد. این انجمن بانوان، در بطن حرکت زینبیه شکل گرفت که رهبر شیعیان ترکیه، شیخ صلاح الدین اوزگوندوز بنیانگذار آن بوده است.
وی خاطرنشان کرد: انجمن ما مبارزه با انواع فقر و محرومیت در جامعه را وظیفه ای دینی و اخلاقی می داند و علاوه بر آن، در زمینه های آموزش و پرورش و امور فرهنگی و کمک های اجتماعی نیز حضوری فعال دارد.
آتام با اشاره به نقش موثر هفته وحدت در پیوند زنان فعال مسلمان اظهار کرد: گروه های زنانی که از یکدیگر بی خبر هستند، اما با اهدافی مشترک و خدمت به انسان ها فعالیت می کنند، در چنین ملاقات هایی فرصت پیدا می کنند تا اطلاعاتشان را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و افق های خود را وسعت ببخشند، از این رو کنفرانس وحدت اسلامی برای ما اهمیت ویژه ای دارد و در آن شرکت می کنیم.
رئیس انجمن خیریه زهرا آنا با اشاره به اقدامات موثر برای مقابله با اسلام ستیزی در جهان تصریح کرد: اسلام ستیزی عبارتی برای ایجاد نفرت علیه اسلام و در نتیجه مسلمانان است این در حالی است که گسترش افکار اسلام ستیزانه در غرب و بنیاد سیاست های خصمانه علیه جهان اسلام، به دنبال حملات یازده سپتامبر که ظاهرا توسط یک گروه به اصطلاح مسلمان صورت گرفت، ایجاد شد و پس از آن واقعه، در تمام رسانه های گروهی عملیات فکری تبعیض آمیز و نژادپرستانه ای علیه دین اسلام آغاز شد.
وی با بیان اینکه مبارزه با اسلام هراسی و اسلام ستیزی یکی از وظایف سنگین دولت ترکیه، دانشگاه ها و موسسات خصوصی آن است؛ چرا که کشور ما در بطن هر دوی این فضاها، یعنی جهان اسلام و غرب واقع شده است، ادامه داد: یکی از مسائلی که می تواند آن ها را متحد کند این است که ابتدا تمام گروه های اسلامی بدون در نظر گرفتن مذهب و ایدئولوژی خود، با وحدت در یک نقطه گرد هم آیند.
آتام با بیان اینکه نخستین گام برای مبارزه با اسلام ستیزی زمانی محقق می شود که از تفاوت نظرها بین مسلمانان چشم پوشی شود، افزود: با تربیت افراد تحصیل کرده و مطلع مسلمان، باید از دیدگاه های ارتجاعی و ناآگاهانه جلوگیری کرد، اصول غربی باید برای مقابله با اسلام هراسی و اسلام ستیزی مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد؛ چراکه تفکرات نژادپرستانه به ویژه اسلام هراسی مشکل مشترک تمام انسان هاست.
رئیس انجمن خیریه زهرا آنا با بیان اینکه تمام مسلمانان باید تفکرات اسلام و آموزه های اهل بیت (ع) را در زندگی فردی و اجتماعی خود پیاده کنند، تاکید کرد: دوری جوامع مسلمان از اسلام ناب محمدی و فاصله گرفتن دین از اخلاق منجر به انحطاط خواهد شد و در نتیجه به رشد تفکرات اسلام هراسانه و اسلام ستیزانه دامن خواهد زد، افراد، خانواده و خانواده ها، جامعه را تشکیل می دهند، بزرگ ترین وظیفه در مبارزه با اسلام هراسی بر عهده ما، یعنی تک تک افراد است، چنانچه ما اسلام را به معنای واقعی کلمه در زندگی مان به کار بگیریم، می توانیم مفهوم نادرست اسلام را اذهان تغییر دهیم.
نظر شما