برگزاری کارگاه تصویر سازی در مناطق زلزله زده کرمانشاه

خبرگزاری شبستان: هنرمند سنندجی در راستای حمایت از کودکان آسیب دیده مناطق زلزله زده اخیر کرمانشاه، کارگاه آموزش تصویر سازی را به همت موسسه هنرهای تجسمی رویای رنگی برگزار کرد.

نگین وکیلی، مدیر موسسه هنرهای تجسمی رویای رنگی، امروز (16 آذر) به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج اظهار کرد: این کارگاه آموزشی روز چهارشنبه 15 آذر و با هدف ایجاد فضای شاد و رنگارنگ برای کودکانی که در لابه لای آورار با فضای سرد و خاکستری و تاریک لحظات را سپری می کنند، برگزار شد.

 

وی با بیان اینکه هنر نقاشی خصوصا تصویرسازی از گذشته به صورت سینه به سینه به ما رسیده است، ادامه داد: تصویرسازی هنریست که در تمام لحاظ زندگی با ما در ارتباط است از صبحی که به سفره صبحانه خیره می شویم و.... طرح گل و یا هر فرمی که بر روی ظروف و یا وسایل اطرافمان می بینیم تا بنرها تابلو ها و نقش های که بر روی تمامی مغازه ها و حتی تابلوی راهنمایی و رانندگی، همه مجموعه ای از گرافیگ و طرح های گرافیکی و تصویرسازی است.

 

وی با بیان اینکه در کنار همین تصاویر به آرامش می رسیم، عنوان کرد: حال اگر بر اثر یک حادثه این تصاویر یکباره دفن شود و تصویری را مشاهده نکنیم چه اتفاقی میافتد؟ پر واضح است که آسیب بصری خصوصا در راستای حذف زیبای، اصطکاک روحی و منفی نگری به سراغ تمام اقشار ان جامعه و شهر خواهد رفت و انها را افسرده و منزوی خواهد کرد.

 

مدیر موسسه هنرهای تجسمی رویای رنگی سنندج افزود: حال اگر روحیه ی کودکان را بررسی کنیم، می بینیم، چه آسیبی به نگرش و روان انها وارد خواهد شد ؟کودکی که قبل از وقوع حادثه (زلزله، سیل، آتش سوزی) زندگی نرمال داشته و در کانون گرم خانواده رشد کرده و ذهنیت خوبی را از جامعه و از گذشته اش دارد و برای آینده اش برنامه ریزی کرده که به مدرسه برود.

 

وکیلی اذعان کرد: چنین حوادثی تمام تصورات ...فضای تخیلات و بستر خلاقیت کودکان را می گیرد و غیر از تلاش برای برآورد ساختن نیازهای اولیه اش (خواب و خوراک) به هیچ چیزه دیگر توجه ندارد، در صورتی که نیازدیدن لذت بردن دوست داشتن و دوست داشته شدن و باورکردن تفکرات و ابرازاحساسات و خلاقیت همه در وجود کودک است اما متاسفانه شوک عظیم از دست دادن همه را از حافظه کودک کم رنگ می کند.

 

وی با تاکید بر حمایت از چنین کودکانی بیان کرد: کودک باید دوباره زیبایی ها را ببیند تا بتواند دوباره خلق کند، ابتکاراتش را نشان دهد، باید احساساتش دیده شود تا روح اسیب دیده اش التیام یابد.

 

وی با بیان اینکه رویا و تخیلات کودکان دنیایست که باید آنها را در هر شرایط باور کرد، افزود: اگر بعد روحی روانی و قدرت بصری و جنبه خلاقیت کودک نادیده شود کودک کودکی و دنیای رنگارنگش رافراموش کرده و با نسل بزرگسال و دنیای کار سخت تن دهد و مجبور می شود با دنیای ناهماهنگ خود و تصوراتش را هماهنگ کند.

 

وکیلی به 13 سال کار هنری در زمینه تصویری سازی با کودکان و در شرایط سخت خاطر نشان کرد: کودکان زلزله زده کرمانشاه متاسفانه از لحاظ روحی، بصری، آسیب بسیاری دیده اند و با برگزاری این کلاس ها با امکاناتی که برای آنها فراهم کرده ایم می توانیم به انها احساس دیدن و زیبای ها و رنگ ها را دوباره دیدن را یادآوری کنیم.

کد خبر 674381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha