حجت الاسلام علی عباسی در گفتگو با خبرنگار شبستان در قزوین بیان کرد: اتحاد بین افراد جامعه از این جهت اهمیت دارد که نیروهای آنها تقویت می شود و این با هم بودن، یکی شدن عقل ها و فکرها را به دنبال دارد و در نتیجه می توانند تصمیم های مهمی بگیرند.
وی ادامه داد: وقتی وحدت باشد، در دل دشمنان هراس ایجاد می شود و اگر دشمنان مشاهده کننده در جامعه تفرقه وجود دارد و افراد با یکدیگر نزاع دارند و نسبت به هم بدبین هستند، در چنین حالتی این دشمنان هستند که با هم متحد می شود و به مسلمانان صدمه می زنند.
مدیر حوزه علمیه قزوین با اشاره به اهمیت وحدت در تقویت اقتصاد افزود: وقتی ما متحد باشیم می توانیم اقتصاد خود را رونق دهیم؛ وقتی که مسلمانان بازار مشترک اسلامی داشته باشند می توانند یکدیگر را تقویت کنند به این شکل که خرید و فروش بین کشورهای اسلامی باشد و منافع اش به آنها برسد.
وی عنوان کرد: حتی در یک مدرسه هم وجود اتحاد اثرات بسیار مثبتی دارد به طوری که وقتی در مدرسه ای وحدت وجود داشته باشد آن فضا برای دانش آموز زمینه خوبی را برای آموزش، تربیت و خودسازی آنها فراهم می کند.
حجت الاسلام عباسی اعلام کرد: در جامعه اسلامی هم وقتی مردم در راهپیمایی باهم شرکت می کنند یا اینکه در انتخاباتی همه با هم حضور می یابند و وقتی در اطاعت از رهبری این اتحاد باشد، شکوه و عظمت به وجود می آید و در واقع پیروزی مردم در سوریه، عراق و مابقی کشورها نتیجه اتحاد چند کشور بود.
وی تأکید کرد: وقتی مردم ما در داخل کشور متحد باشند و در جهان اسلام هم این اتحاد به وجود آید و همه مسلمانان شیعه و سنی در یک صف قرار گیرند و وحدت داشته باشند این با هم بودن موجب ترس و هراس دشمنان می شود و همچنین موجب می شود مسلمانان هم دنیا و هم آخرت خوبی را برای خود رقم بزنند.
مدیر حوزه علمیه قزوین با اشاره به عوامل مهم و موثر در تقویت وحدت در جامعه اظهار کرد: آنچه در تقویت وحدت مهم است، محور وحدت است که تمسک به قرآن و سیره پیامبر گرامی اسلام از جمله عوامل و محورهای مهم در تقویت وحدت است زیرا قرآن و پیامبر (ص) را همه مسلمانان قبول دارند.
وی تصریح کرد: منافع مشترک نظیر عزت مسلمان از دیگر محورهای مهم در تقویت وحدت است و مسلمانان باید توجه داشته باشند وقتی با هم باشند، عزت می یابند.
حجت الاسلام عباسی با اشاره به عوامل تهدید کننده وحدت در جامعه خاطر نشان کرد: توجه به منافع قوم و قبیله خود و خود برتربینی از جمله عللی است که به وحدت آسیب می زند و موجب تفرقه در جامعه می شود.
وی یادآور شد: اگر کسی به آنچه دارد مغرور شود و بخواهد تکبر کند و همچنین حسادت و داشتن اخلاق های ناپسند موجب تفرقه در جامعه می شود.
نظر شما