هیولای دوبلاژ مرا بلعید/ نداشتن مدرک آزارم می‌داد

خبرگزاری شبستان:جلیلوند با بیان اینکه باورم نمی شود در «پدر» بازی می کنم، گفت: این کار برایم هشداری است که بیشتر کار فکری کنم.

به گزارش خبرنگار شبستان، چنگیز جلیلوند، مدیر دوبلاژ و بازیگر نمایش پدر عصر دیروز در نقد و بررسی نمایش پدر و رونمایی از مجموعه درام معاصر فرانسوی که در شهر کتاب برگزار شد، گفت: بنده پشت این میکروفون ها سخنور نیستم، کار من سخنوری در اتاق های بسته دوبلاژ است. از نوجوانی با کار تئاتر وارد هنر شدم،‌ دوست داشتم در تئاتر ماندگار شوم. در آن زمان تئاتر با کنسرت و پیش پرده خوانی ها مخلوط شده بود و روز به روز ارزش خود را از دست می داد و سرانجام به جایی رسید که دیگر نمی دانستم چه نامی بر روی تئاتر بگذاریم.

 

جلیلوند با بیان اینکه دوست داشتم دبیر تاریخ جغرافیا شوم، عنوان کرد: می خواستم سر کلاس من بچه ها به خوبی متوجه مطلب شوند. دنبال کاری بودم که ناطق خوبی شوم، متاسفانه در سال دوم دانشگاه را رها کردم و هیولای دوبلاژ مرا بلعید. خیلی دوست داشتم دبیر تاریخ جغرافیا شوم و درجه عالی در این رشته بگیرم. به جز دیپلم طبیعی و ادبی مدرکی نداشتم و این آزارم می داد تا اینکه موقعیت جور شد و به خارج از مملکت رفتم، آنجا تنها چیزی که مرا مجذوب کرد محیط کالج بود، رستورانی داشتم که استادان دانشگاه به آنجا می آمدند و غذا می خوردند، به خاطر عکس هایی که به در و دیوار زده بودم متوجه کار من در ایران شدند، برایشان جالب بود که من دوبله می کنم، یک دوستی صمیمی خوب بین ما به وجود آمد. به آنها گفتم که دوست داشتم که درس می خواندم. آنها پیشنهاد دادند که همچون بچه هایت شروع به درس خواندن کن. بالاخره درس خواندم، مدرک مدیریت بازرگانی را گرفتم و انقدر خوشحال بودم که انگار تازه به دنیا آمدم، در آن زمان هوس کردم که به ایران بیایم.

 

وی ادامه داد: 10 سال دورخیز کردم که به ایران بیایم. تخصص من در هتل و رستوران داری است و می خواستم این کار را در ایران اجرا کنم. از بدشانسی من 12 سال پیش دولت عوض شد و حال و هوایم بهم ریخت و دوباره دوبله مرا بلعید، تاکنون 600 تا 700 فیلم بزرگ را صحبت کردم.

 

این بازیگر و مدیر دوبلاژ با بیان اینکه باورم نمی شود در نمایش پدر بازی می کنم، عنوان کرد: تاکنون چندین بار برای تئاتر دعوت شدم اما رد می کردم زیرا وقت نداشتم و در وهله دوم دستمزد هم بسیار ضعیف بود و بعد اینکه این دغدغه را داشتم که چطور متن حفظ کنم. وقتی برای کار پدر دعوت شدم جواب دادم که فکر می کنم، خوشبختانه خانم فلاح‌فرد و آقایان زنده‌نام و امید پیراینده با من مواجه شدند و آنقدر به من انرژی مثبت دادند که سرانجام جواب مثبت دادم غافل از اینکه باید هر روز در ترافیک تهران به سر تمرین بروم و متن را حفظ کنم. خواست خدا و کمک دوستان بود که آماده کار شدم.

 

جلیلوند خاطرنشان کرد: شب اول با دلهره زیاد و شب دوم با دلهره کمتر و تشویق دوستان نمایش به صحنه رفت. خانم فلاح فرد و آقای زنده نام واقعا به من انرژی مثبت می دهند. نمایش پدر هشداری برای خودم است که نکند آلزایمر بگیرم، به این نتیجه رسیدم که بیشتر کار فکری انجام دهم و بیشتر جدول حل کنم. امروزه بیشتر پدر و مادرها ناخودآگاه دچار آلزایمر می شوند. نمایش پدر به عقیده من کار خوبی در کارهای هنری ام در 40 سال اخیر است.

 

گفتنی است، نمایش پدر به کارگردانی محمود زنده نام و بازی چنگیز جلیلوند، میرطاهر مظلومی، فقیهه سلطانی، محسن بهرامی، سوگل خالقی و ساناز فلاح‌فرد از اول آذر به مدت یک ماه هر شب در سالن شماره یک پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می شود.

کد خبر 673931

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha