به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دهگلان در این مراسم با تبریک میلاد نبی مکرم اسلام (ص) اظهار کرد: بنیانگذار انقلاب، ایران اسلامی را بر پایه دین اسلام و شریعت محمدی که اساس آن را وحدت تشکیل می دهد بنیان نهادند.
وی ادامه داد: از صدر اسلام تا کنون شعر به عنوان یک رسانه تاثیر گذار در تمام دوره ها عمل کرده است، به نحوی که در سیره نبوی و سیره ائمه اطهار هم شعر بعنوان رسانه به عنوان یک قدرت معرفی شده است.
دبیر اجرایی هفتمین جشنواره شعر وحدت با اشاره به زلزله اخیر در استان کرمانشاه افزود: مردم ایران با همدلی و همزبانی و کمک هایی که فارغ از هرگونه مسئله قومی و مذهبی به مردم کرمانشاه تقدیم کردند، به راستی وحدت اسلامی را به حد کمال به منصه ی ظهور رساندند.
فلاحی، با بیان اینکه این همدلی و وحدت را ما در کلام شاعران همچون سایر اقشار جامعه به خوبی مشاهده کردیم، اذعان کرد: در این جشنواره اشعار و سروده هایی در راه کاستن غمهای مردم کرمانشاه از سوی شاعران استان خلق شد.
وی هدف از برگزاری چنین جشنواره ای را تقویت بنیان های وحدت اسلامی و کشف استعدادهای ادبی خلاق عنوان و خاطر نشان کرد: شاعران باید حساسیت های زمان خود را به خوبی تشخیص داده و در راه اشاعه وحدت اسلامی کوشا باشند.
وی با ارائه گزارشی از روند برگزاری جشنواره نیز بیان کرد: فراخوان این جشنواره در ماه گذشته به شهرستان های استان ارسال شد و حدود 103 اثر از ٣٩ شاعر به دبیرخانه جشنواره رسید.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دهگلان افزود: بعد از داوری آثار رسیده تعداد سه اثر جوایز اول تا سوم را به خود اختصاص دادند و از ٨ اثر منتخب نیز تقدیر بعمل آمد.
در پایان این مراسم از علی احسان فریدونی از بیجار، محمد رحیمی رضوان از بیجار و حمدالله قادری از سنندج با عنوان نفرات اول تا سوم این جشنواره تجلیل شد.
همچنین اشعار منصور ملاولی از قروه، محمد سعید احمدی از دهگلان ، ساسان منفرد از سرو آباد، علی قیسوندی از کامیاران، نیما یوسفی از دهگلان، الهام عبدالملکی از سنندج، ژیلا صفایی از دیواندره، سمیرا طاهری از قروه، گل افروز رحیم پور از دهگلان قرائت و با اهدای جایزه و لوح تقدیر از آنان تجلیل شد.
در نهایت با اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی از حبیب الله رنجبر شاعر پیشکسوت دهگلانی در زمینه اشعار آیینی تقدیر شد.
نظر شما