مشکل ۸۵ درصد خانواده ها، رژیم مصرف رسانه ای است/برای اثربخشی فعالیت های فرهنگی باید جامعه هدف را مشخص کرد

خبرگزاری شبستان: مدیر قرارگاه فرهنگی مبین با اشاره به اینکه مشکل ۸۵ درصد خانواده ها، رژیم مصرف رسانه ای است؛ تأکید کرد: باید بدانیم که برای چه کسی؟ چه رسانه ای؟ چه مقدار؟ کجا؟ چه وقت؟ می خواهیم تولید پیام کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، رحمان جلالی، مدیر قرارگاه فرهنگی مبین، امروز(۱۳ آذر)در پنجمین اجلاس استانی نماز با موضوع «نماز و فضای مجازی» بر ضرورت و اهمیت مطالعه دکترین امام خامنه ای در فضای مجازی تأکید کرد و گفت: باید نگاه واقع بینانه به فضای مجازی داشت و هم فرصت ها و هم تهدیدها را دید.

 

 

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بر افزایش سواد فضای مجازی تأکید دارند؛ اظهار داشت: ما در مهندسی پیام، می لنگیم؛ اساس کار در فضای مجازی سواد دیجیتال است و بعد از آن، رژیم مصرف رسانه ای، تفکر انتقادی و تکنیک اقناعی و... در نهایت تولید محتوا است؛ مشکل 85 درصد خانواده ها رژیم مصرف رسانه ای است لذا باید بدانیم که برای چه کسی؟ چه رسانه ای؟ چه مقدار؟ کجا؟ چه وقت؟ می خواهیم تولید پیام کنیم.

 

 

جلالی با تأکید بر اینکه برای ترویج نماز حتماً باید سواد رسانه ای داشت و مدل عملیاتی نماز در فضای مجازی را طراحی کردیم؛ افزود: دی وی دی شبهات نماز را هم تهیه کردیم و علما باید بیایند و به این شبهات پاسخ دهند.

 

 

وی اظهار داشت: در ترویج نماز برای اقشار مختلف باید نسخه های متفاوت داشت زیرا اگر ما در کار فرهنگی، اثرگذاری نمی بینیم چون جامعه هدف را مشخص نمی کنیم؛ ظرفیت مردمی را هم باید در زمینه ترویج نماز شناسایی کرد و در عرصه ی نماز باید جبهه ی فرهنگی شد و همه ی ظرفیت ها کنار هم بیاید؛ کسانی که زیرآب نماز را می زنند باید شناسایی کرد.

 

 

کد خبر 673751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha