به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، مرضیه ابراهیمی، جامعه شناس و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با حضور در نشست تخصصی ایدز و خشونت علیه زنان که عصر امروز (11 آذر) در سالن شهدای پردیس کشاورزی با همت انجمن همیاران سلامت پرور البرز (اهسا) برگزار شد، گفت: یکی از اساسی ترین مسائلی که موضوع زنان را به مخاطره می اندازد، افراط نسبت به این حوزه است.
اعمال قدرت بر فردی به جهت کاری که نمی خواهد انجام دهد، تعریف خشونت از دیدگاه این استاد دانشگاه بود که در راستای آن توضیح داد: خشونت ابعاد مختلفی هم چون خشنونت عاطفی و روانی داریم با این وصف در سطح ملّی باید بار دیگر باز تعریف خشونت و انواع آن تعریف گردد.
وی با نظر بر این مهم که هر مسئله ای، مسئله اجتماعی نیست، بیان کرد: گروه آسیب پذیر اجتماعی به عنوان مخاطب ما در بحث خشونت منظور زنان و کودکان است که وقتی آسیب ببینند خانواده آسیب می بیند.
ابراهیمی در بخش دیگر سخنان خویش به خشونت جنسی و آسیب پذیری زنان در این حوزه اشاره کرد و توضیح داد: خشونت جنسی مصادیق متعددی دارد و در خصوص ایدز، ابتلاء مستقیم و غیر مستقیم داریم.
« ایدز» به عنوان بیماری که جنبه اجتماعی دارد مورد تاکید این کارشناس قرار گرفت و در رابطه با آن عنوان کرد: بیماری ایدز آن اندازه در جامعه ما وحشتناک است که زمینه انقطاع فرد را از محیط اجتماعی و شرائط عادی زندگی اش فراهم می کند.
۷۲ساعت فرصت برای جلوگیری از ایدز به فرد مورد تجاوز قرار گرفته از دیگر نکات قابل توجه در این نشست تخصصی بود که این استاد دانشگاه بر آن تاکید ویژه کرد.
ابراهیمی با در نظر گرفتن چالشی در جامعه با عنوان«بگوییم یا نگوییم» مطرح کرد: امروز یکی از معضلات ممکن بر سر راه آشنایی جامعه در خصوص ویروس اچ. آی. وی گفتن یا نگفتن است به این معنا که هنوز بستر آموزشی آن با چالش هایی مواجه است.
این جامعه شناس ترس از دریافت خدمات درمانی در زنان مبتلا به ایدز را مورد تامل قرار داد و افزود: زنان قربانیان مضاعف در بحث اچ. آی . وی و ایدز هستند.
نظر شما