به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، علی اکبر رائفی پور امروز (12 آذر) در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با بیان اینکه ما باید در مدرسه و دانشگاه مهارت زندگی کردن را یاد بگیریم، گفت: دانشگاه و محیط آموزشی به ما مهارت زندگی کردن را یاد نمی دهد؛ لذا مشکلات زیادی در زندگی وجود دارد.
وی با بیان اینکه برای هر کاری ابتدا باید آموزش ببینیم، اظهارداشت: فضای مجازی هم همینطور است ابتدا باید آموزش استفاده از آن را بدانیم.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه صدا و سیما تاکنون در حوزه فضای مجازی خوب عمل نکرده است و نتوانسته به خوبی استفاده از فضای مجازی را به مردم آموزش دهد، افزود: اینترنت پرسرعت بسیار مفید است اما اگر استفاده از آن را یاد نداشته باشیم می تواند مانند چاقوی دولبه عمل کند.
رائفی پور با اشاره به اینکه ایران بیشترین انرژی دنیا را دارد و از 14 نقطه استراتژیک دنیا 2 نقطه در دست ایران است، گفت: تمام فرصت ها دست ایران است؛ کشوری پر از جوانِ باهوش و پرانرژی هستیم اما از جوانان هیچ استفاده ای نمی شود.
وی با بیان اینکه نگاه فرصت محوری که در زمان جنگ بود که جوان 25 ساله را فرمانده اطلاعات جنگ می گذاشتند الان آن اعتماد به جوانان وجود ندارد، ادامه داد: تنها آنهایی میتوانند به درجات بالای مدیریتی برسند که از بچههای مسئولان باشند.
این پژوهشگر حوزه فضای مجازی با بیان اینکه شبکه های اجتماعی یک فرصت است، به شرطی که درست استفاده شود، افزود: شبکه های اجتماعی بسترسازی برای ظهور امام زمان(عج) است البته این فضا باید ابتدا دست صالحین بیفتد، چراکه از این طریق جهان به خانه ای تبدیل می شود که می توان در آن به راحتی اهداف و آرامان های انقلاب را صادر را کرد.
رائفی پور گفت: در حال حاضر بزرگترین اجتماع بشری ایام اربعین در کربلا شکل می گیرد چرا رسانه های جهان همه سکوت می کنند و خبری از آن مخابره نمی شود؟ اینها را ما باید خبرسازی کنیم، بستر برای خبرسازی آماده است و باید از آن استفاده خوبی کنیم.
وی با بیان اینکه تلگرام شبکه اجتماعی ایرانی ها است وگرنه در دنیا کشور دیگری از آن استفاده نمی کند، گفت: مدیر تلگرام یک فرد یهودی روسی است که هفته ای یکی دو بار به اسرائیل می رود لذا نمی توانیم از طریق تلگرام اندیشه های انقلاب را صادر کنیم.
این استاد دانشگاه گفت: مردم کشورهای دیگر که به ایران می آیند، قبل اینکه به ایران بیایند به دلیل جوسازی و تصویرسازی که دشمن ایجاد کرده است، فکر می کنند ایران کشوری عقب مانده است که این بدلیل جوسازی دشمنان و رسانه های آنها است.
رائفی پور با بیان اینکه ضربه ای که فیلمسازان ایرانی به فرهنگ کشور می زنند، جاسوسان خارجی نمی توانند بزنند، افزود: در برخی فیلم ها که صرفا برای گرفتن جایزه خارجی ساخته میشود، طوری در فیلم چهره کشور را نشان می دهند که انگار در ایران حتی یک پل و اتوبان وجود ندارد و در بدترین خانهها ساخته می شود.
نظر شما