تا پایان آذر ماه دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن تشکیل می شود/ بهار ۹۷ مصلی میزبان قرآن دوستان

خبرگزاری شبستان: معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد با اشاره به برگزاری بیست و ششمین نمایشگاه قرآن در بهار سال ۹۷ گفت: سعی داریم نمایشگاه قرآن به فروشگاه محصولات قرآنی تبدیل نشود.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، عبدالهادی فقهی‌زاده در نشست خبری خود با اصحاب رسانه در پاسخ به خبرنگار شبستان مبنی بر برنامه‌های جدید معاونت قرآن و عترت در خصوص برپایی نمایشگاه قرآن و باقی ماندن زمان کوتاه شش ماهه تا برگزاری گفت: یکی از کلان برنامه های معاونت قرآن و عترت موضوع نمایشگاه قرآن است البته تجربه های سودمندی در گذشته برای ساماندهی به بخش های مختلف آن انجام شده است و شاهد زحمات زیادی در این خصوص بوده ایم.

وی ادامه داد: با وجود عملکرد خوب در دوره های پیشین می خواهیم ایده های جدیدی را در این بخش به کار بگیریم. بعد از پایان این هفته اولین جلسه سیاستگذاری در حوزه معاونت انجام می شود که بر اساس آن در پایان آذرماه دبیرخانه ای را برای نمایشگاه قرآن تعیین کرده تا کارهای جدی تری در این خصوص انجام شود.

فقهی زاده با اشاره به اینکه بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن بهار سال 1397 برگزار می‌شود گفت:سعی داریم نمایشگاه قرآن به فروشگاه محصولات قرآنی تبدیل نشود. درخصوص مکان برگزاری نمایشگاه قرآن نیز با مسئولان مصلی صحبت شده است و مذاکراتی صورت گرفته تا نمایشگاه بین‌المللی قرآن به مدت سه هفته در بهار برگزار شود.

معاون قرآن و عترت در پاسخ به این سوال خبرگزاری شبستان مبنی بر تعیین بودجه قرآنی برای سال 97 تاکید کرد: شورای توسعه فرهنگ قرآنی در دبیرخانه انقلاب فرهنگی درگیر این موضوع بوده است. همچنین فراکسیون قرآن و عترت مجلس و کمیسیون فرهنگی در این خصوص بحث و نظرهایی را داشته اند. امیدواریم بودجه اختصاصی قرآن و عترت جدی تر شده تا از نظر کمی و کیفی بتوانیم اقدامات بهتری را انجام دهیم.

فقهی زاده در خصوص دیگر سوال خبرگزاری شبستان با عنوان برنامه های معاونت قرآن و عترت در حوزه فضای مجازی افزود: موضوع فضای مجازی در عصر امروز بسیار مهم است زیرا شغل خیلی از اقشار جامعه از کودکان گرفته تا بزرگسالان مربوط به فضای مجازی شده است بنابراین مشاوره های آموزش الکترونیکی لازم است در بخش بازی های رایانه ای قرآن و عترت اقداماتی را انجام داده ایم. در بخش بازی ها شاهد تولید آثار کیفی خوبی هستیم. در حال حاضر نیز با هشت تولیدکننده بازی قرآنی در حال مذاکره می باشیم.

وی در پاسخ به سوال پایانی خبرگزاری شبستان مبنی بر همکاری معاونت قرآن و عترت با معاونت سینمایی، فرهنگی و موسیقی برای تولید آثار قرآنی گفت: آنچه بنده آن را در نظر دارم تشکیل یک کارگروه مشترک بین معاونت قرآن و عترت و سایر معاونت ها است زیرا در این کارگروه مشترک می توانیم راهکار های بهتری را برای همکاری های بیشتر پیدا کنیم.

معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد درباره بیمه فعالان قرآنی یادآور شد: در رابطه با بیمه کردن فعالان قرآنی که امر مهمی نیز می باشد در گذشته اقدامات خوبی انجام شده است و ما نیز در تلاشیم این وظیفه خود را در خصوص فعالان قرآنی ادامه دهیم. هدف ما دو برابر کردن آمار بیمه شدگان در دوره جدید است.

فقهی‌زاده در خصوص تغییرات جدید در معاونت قرآن و عترت نیز یادآور شد: بنده با تیم از پیش تعیین شده ای کار خود را در معاونت آغاز نکرده ام. نگاه ما یک نگاه اصلاحی خواهد بود و با دوستان جدید و قدیمی در معاونت در تلاشیم اقدامات خوبی را انجام دهیم، در واقع نگاه ما حذفی نخواهد بود و تنها یک نگاه اصلاحی است یا به طور کلی جراحی در بخش های مختلف را داریم زیرا افراد باانگیزه ای در این مجموعه حضور دارند که با یک نگاه جدا از نگاه شغلی بلکه یک نگاه حرفه ای به کار معاونت قرآن و عترت توجه می کنند.

وی در مورد ایجاد تفاوت بین موسسات قرآنی نیز تصریح کرد: ما تفاوتی بین موسسات قرانی قایل نیستیم ولی بین موسسات فعال و کاغذی قطعا تفاوت وجود دارد، به این منظور ما یک کارگروه ویژه برای خرید و تولید آثار داریم در واقع نگاه ما یک نگاه امدادی صرف در همه موارد نمی باشد.

معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد ادامه داد: مساعدت ما برای راه اندازی و تجهیز در حد توان برای همه موسسات قرآنی و عترتی یکسان است و برای رساندن آثار فرهنگی قرآنی برای هیچ موسسه ای دریغ نخواهیم کرد با این وجود ما گروه های فعال تر را شناسایی می کنیم و در تلاش هستیم هیچ موسسه ای از حمایت های ما محروم نماند و در رابطه با این اتفاق سعی می کنیم هیچ رانت یا تمایزی وجود نداشته باشد.

فقهی‌زاده در پایان گفت: موازی‌کاری یک آفت بزرگ دامنگیر موسسات چه دولتی و چه غیردولتی می باشد، از این رو در گذشته ما اقداماتی را در خصوص صدور مجوزها برای موسسات قرآنی در همکاری با سازمان تبلیغات داشته ایم و امید است در آینده نیز بتوانیم اقدامات بهتر و همکاری های بیشتری را با سایر نهادها داشته باشیم.

کد خبر 673512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha