بحران مالی و سقوط  آزاد شهرهای آمریکا

بسیاری از شهرهای آمریکا به دلیل کسری بودجه شدید در سال 2011 میلادی باسقوط مالی مواجه می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، به گفته کارشناسان اقتصادی بیش از یکصد شهر آمریکا به دلیل کسری بودجه ناشی از بحران شدید مالی این کشور که عملکردبانک ها را نیز با اختلال مواجه کرده در سال آینده میلادی دچار سقوط مالی خواهند شد.
مردیت ویتنی ، تحلیلگر اقتصادی آمریکا در این باره می گوید : بیش از یکصد شهر و ایالت آمریکا روی هم رفته حدود دو تریلیون دلار بدهکاری دارندو این بزرگ ترین مشکلی است که اقتصاد آمریکا با آن مواجه است.
کریس کریستی ، فرماندار نیو جرسی این مشکل را این گونه توضیح می دهد: هزینه های بسیار زیادی را برای انجام هر کاری استفاده کردیم و حتی پولی را که نداشتیم مصرف کردیم ! به طور دیوانه وار پول قرض کردیم و کارت های اعتباری مان دیگر اعتبار ندارد. اکنون باید به زحمت از چاهی که در طول مدت یک دهه برای خود کنده ایم بیرون بیاییم.
شهر های آمریکا اکنون برای پرداخت بدهکاری خود به طلبکاران حتی به کسانی که خدمات اولیه مانند تمیز کردن خیابان ها را انجام می دهند در حال کشمکش هستند.
این شهرها که از مهمترین آنها می توان به شیکاگو ، دترویت ، آریزونا وکالیفرنیا و فلوریدا اشاره کرد حدود نیم تریلیون دلار بیش از از آنچه از دریافت مالیات ها جمع کرده اند را به مصرف رسانده اند.
شهر دترویت که اکنون سالهاست به علت بحران مالی در آمریکا رو به فروپاشی است اکنون حتی توان ارائه خدمات اولیه به 900 هزار شهروندی که در آن ساکن هستند را ندارد.
کالیفرنیا شهریه دانشگاه های خود را تا 32 در صد افزایش داده و آریزونا برای جبران کسری بودجه ساختمان های دادگاه عالی خود را به سرمایه گذاران فروخته است.
بنابر گزارش کامان دریمز ،کسری بودجه، فلوریدا را نیز که اقتصاد شکوفایش از دو سال پیش رو به انحطاط گذاشته دچار لطمه کرده است.
فیلیپ بران ، یکی از اقتصاد دانان آمریکایی در این باره می گوید : بدهکاری های بخش عمومی در فلوریدا باید هر چه زودتر پرداخت شود و این نیاز به تحمل مشکلات فراوان دارد ، این شرایط پس از لطمه وارد کردن به ساز مان های داخلی دولت ها ی مرکزی را هدف صدمات خود قرار می دهد.
پایان پیام/

کد خبر 6735

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha