به گزارش خبرنگار شبستان، عموزاده خلیلی، دبیر سومین جایزه سپیدار امروز در مراسم اختتامیه سومین جایزه سپیدار گفت: هدف ما این است که باشگاه سپیدار را با کمک کودکان و نوجوانان درست کنیم. کسانی که تا سال گذشته در جریان سپیدار بودند میدانند این نهال چگونه شکل گرفت. اگر قرار است کاری انجام دهیم و به نتیجه برسیم باید به بچه ها دل ببندیم. بچه ها هر جا وارد شدند و آستین بالا زدند اتفاقات خوبی رقم خورده است.
عموزاده خلیلی با اشاره به رشد کمی آثار جایزه سپیدار بیان کرد: در سال 94، 440 اثر از بچه ها داشتیم. امسال این رقم به 2200 اثر رسیده است این یعنی ما بزرگترها باید کنار رویم و اجازه دهیم بچه ها کار را به عهده بگیرند. طی دو سال افزایش کمی داشتیم. بعد از سالها کار در عرصه ادبیات کودک و نوجوان به این نتیجه رسیدیم اگر قرار است کار پیش رود باید به بچه ها تکیه کنیم.
وی از رشد کیفی آثار جایزه سپیدار خبر داد و افزود: اگر برایمان امکان داشت به همه 2200 شرکت کننده جایزه می دادیم اما این امکان نیست برای همین همه آنها را با افتخار به عنوان عضو باشگاه سپیدار می پذیریم و سعی می کنیم در حد مقدورات برای آنها کمکی باشیم که فعالیت های زیست محیطی بیشتری داشته باشند.
دبیر سومین جایزه سپیدار تصریح کرد: در سال 94 چند قول دادیم، قول اول این بود که این جشنواره به دوره اول اکتفا نکند، به این قول عمل کردیم. همچنین از بچه ها قول گرفته بودیم که با ما همراهی داشته باشند، این قول نیز عملی شد. آخرین قول ما این بود که کتاب ها را چاپ کنیم؛ 18 کتاب از سال اول و دوم سپیدار رونمایی شد که از آنها رونمایی می کنیم. در سال اول که آثار محیط زیستی را شمارش می کردیم آثار را در 10 سال اخیر بررسی کردیم و 30 عنوان کتاب محیط زیستی چاپ شده بود. به برکت جشنواره سپیدار 40 عنوان کتاب در طی 2 سال آماده شده است که امروز 18 کتاب رونمایی می شود.
عموزاده خلیلی تصریح کرد: یک دلتنگی داریم از کسانی که وظیفه شان کمک به بچه ها در مسئله محیط زیست است. کاش وزارت آموزش و پرورش بیش از این با برگزارکنندگان جایزه سپیدار مهربان بود، کاش محیط زیست با ما همکاری می کرد، سال 94 خانم ابتکار به عنوان رییس سازمان محیط زیست در مراسم سپیدار شرکت کردند اما پس از آن محیط زیست با ما همراهی نکرد.
نظر شما