به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سید محمد حسینی امروز(8 آذر) در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان اظهار کرد: بسیاری از مباحث حوزه سلامت اجرای آن منوط به همکاری و هماهنگی دستگاه های اجرایی است.
وی با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه های اجرایی با دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، افزود: در بحث اولویت بندی اقدامات در استان مشکل داریم و علت آن این است که دستگاه ها نگاه درون بخشی دارند لذا کارهای آنان خیلی نتیجه بخش نیست.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بسیاری از بخش ها موازی کاری و یا مانع اجرای یکدیگر می شوند، گفت: بنابراین مجموعه اقدامات پراکنده نمی تواند مثمر ثمر باشد.
حسینی با انتقاد از اینکه نوع نگاه خودگرایی و بخش گرایی در استان قوی تر از نگاه جمع گرایی است، ادامه داد: عدم تکیه بر جامعه فرهنگ خودگرایی را تقویت می کند و عدم واگذاری مسئولیت ها به همین نوع نگاه برمی گردد.
به گفته وی اگر جامعه نسبت به اتفاقات پیرامونش احساس مسئولیت کند شاید کارها سهل تر و با هزینه کمتر اتفاق بیافتد و پیشگیری بدون همکاری و اطلاعات اولیه نیم تواند صورت بگیرد.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه این کارگروه ها برای طرح نظرات و تجربیات است، عنوان کرد: بخش بسیاری از آسیبهای اجتماعی به نگاه ما به مسائل بر میگردد اما این نگاه وجود ندارد و به همین دلیل نمی توانیم آنگونه که باید مثمر ثمر واقع شویم و تا نگاه ها و رویکردهای تغییر نکند به جایی نخواهیم رسید.
حسینی با اشاره بر لزوم پیوستگی در نگاه به مسائل، افزود: ما نگاه ملی و با استراتژی نداریم در حالی که گفتمان، رفتار و برنامه های ما باید کلان باشد و هر اقدامی که در استان انجام می شود به نوعی آثار مثبت و منفی آن به تک تک افراد جامعه برمی گردد.
وی با بیان اینکه در بسیاری از بخشها به نسبت سرمایهای که داریم به لحاظ انسانی و مادی در جایگاه خودمان قرار نگرفته ایم، گفت: باید نگاه و رویکردها به مسائل اصلاح شود.
نظر شما