دو گروه که شهید شهریاری را قبل از شهادت خیلی خوب می‌شناختند

خبرگزاری شبستان: شهید شهریاری را قبل از شهادتش عده‌ای خیلی خوب می‌شناختند. عده‌ای خوب می‌دانستند غنی‌سازی ۲۰ درصد اورانیوم و بسیاری پیشرفت‌های علمی ایران در علوم هسته‌ای مدیون تلاش‌های اوست و اگر نباشد، از سرعت این پیشرفت‌ها کاسته خواهد شد.

خبرگزاری شبستان-کرمان

 

حیاط امامزاده پر شده از بوی خوشی که وقتی مشامم آن را حس می کند آنقدر بهجت آفرین است که اشک شوق و نیاز پهنای صورتم را در برمی گیرد؛ تا سال گذشته که پس از سالها باردیگر توفیق تشرف به امامزاده به واسطه خبرگزاری فراهم شد، نمی دانستم صاحب آن رایحه دل انگیز؛ او و تنی چند از هم بزمان است.

 

 

امسال دقیقاً دو روز مانده به هشتم آذر و این بار نیز به بهانه نشست سراسری دبیران خبر استان ها، بار دیگر توفیق تشرف به آستان نورانی امامزاده را پیدا کردم، وقتی مقابل جایگاه وسط صحن امامزاده می ایستی حسی قریب و آشنا و نه دور و غریب، تو را به انس و الفت می کشاند و می توانی بغض دلتنگی از همه روزمرگی ها را آنجا باز کنی.

 

 

قبلاً کتاب «شهید علم» را خوانده بودم و از این رو ناآشنا با او نبودم؛ می دانستم مقابل ارواح طیبه ای ایستاده ام که روح بلند آنان، قطعاً واسطه ای برای گشایش روح به تنگنا رسیده ام، خواهد بود. در بخشی از مقدمه کتاب «شهید علم» آمده است: «شهید شهریاری را قبل از شهادتش عده‌ای خیلی خوب می‌شناختند. عده‌ای خوب می‌دانستند غنی‌سازی 20 درصد اورانیوم و بسیاری پیشرفت‌های علمی ایران در علوم هسته‌ای مدیون تلاش‌های اوست و اگر نباشد، از سرعت این پیشرفت‌ها کاسته خواهد شد. این دسته طیف گسترده‌ای هستند؛ از نخست‌وزیر اسراییل و روسای موساد و سیا، تا موتورسوار مزدوری که بمب را به بدنه خودروی شهید شهریاری چسباند. همان‌ها که گفتند ترور شهید شهریاری اقدامی غیرجنگی برای توقف پیشرفت ایران بوده است؛ همان‌هایی که پس از شنیدن خبر ترور شهریاری، نفس راحتی کشیدند. دسته دیگری هم بودند که وقتی خبر شهادت شهریاری را شنیدند نفس در سینه‌های‌شان حبس شد و در سینه ماند تا بغض‌شان بترکد و همراه با سیل اشک جاری شود. اینها هم شهریاری خوب می‌شناختند. آنچه پیش‌رو دارید روایت‌های دسته دوم است برای دسته سومی که شهریاری را با شهادتش شناختند و هنوز او را با شهادتش می‌شناسند.»

 

آستان مقدس امامزاده صالح تهران، مزین به مقبره شهیدان مجید شهریاری و داریوش رضایی نژاد از شهدای هسته ای کشور و تنی چند از شهدای گمنام است. البته صورت قبری نیز برای یکی از شهدای فاجعه منا که در مکه مدفون است، نیز در این مکان بسته شده است.

 

این به تعبیر امام راحل-میعادگاه عاشقان و عارفان و دارالشفای آزادگان و دلسوختگان- حال و هوای ویژه ای در صحن امامزاده صالح تهران ایجاد کرده است و دوبار زیارت می شود، یک بار وقت تشرف به آستان امامزاده و بار دیگر هنگام وداع؛ چنان هوا در این قطعه از زمین دلچسب است که توصیه می کنیم حداقل یکبار هم شده آن را تجریه کنید.

 

عارف واصل، مجید شهریاری، استاد دانشگاه شهید بهشتی، فیزیک‌دان و دانشمند هسته‌ای متولد سال ۱۳۴۵ در زنجان است که در تاریخ ۸ آذر ۱۳۸۹ توسط منافقین وابسته به موساد به شهادت رسید.

کد خبر 672663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha