به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، حجت الاسلام جعفر مرتضوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری امروز (8 آذر) در نشست ماهیانه کارکنان اداره کل تبلیغات اسلامی که در تالار جلسات این اداره کل برگزار شد، با اشاره به زندگی نامه امام هادی (علیه السلام) گفت: حضرت هادی (علیه السلام) يک زن به نام سوسن يا سليل و پنج فرزند داشته است، امام عسکری (علیه السلام) يازدهمين اختر تابناک ولايت و امامت، حسين، سيد محمد که يک سال قبل از پدر بزرگوارش فوت کرد، جوانی بود آراسته و پرهيزگار که بسياری گمان می کردند مقام ولايت به وی منتقل خواهد شد، قبر مطهرش که مزار شيعيان است در نزديکی سامرا می باشد و فرزندان چهرم جعفر که معروف به جعفر کذاب بود.
وی افزود: بعد از امام هادى (عليه السلام) مقام امامت به فرزندش امام حسن عسكرى (عليه السلام) رسيد، چون که خصال و ويژگی هاى امامت در وجود او جمع بود و در خصايص مقام مقدس امامت، از همه مردم زمان خودش برترى داشت و او در علم، زهد، كمال عقل، عصمت، شجاعت، كرم و اعمال بسيار كه انسان را به پيشگاه خدا نزديک مى كند، سرآمد همه اهل زمان خود بود، از سوى ديگر پدر بزرگوارش امام هادى (عليه السلام) با تصريح و اشاره، جانشينى و امامت آن حضرت را بيان کرده بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه ما شیعیان در همه حال باید شکر گزار باشیم، ادامه داد: اینکه در زمین و زمان خوبی به دنیا آمده ایم و زندگی می کنیم هر دو نعمت است، چون که خیلی از انسان ها در سرزمین های غیر مسلمان و در زمانی غیر از این زمانه آخر الزمان به دنیا آمدند.
حجت الاسلام مرتضوی گفت: خدا را شکر می کنیم که در استانی در حال زندگی هستیم که صد در صد شیعه هستند، البته کم و کسر در این استان زیاد وجود دارد اما از لحاظ اعتقادی و از لحاظ مذهب بسیار غنی هستیم و این نعمت است و باید قدر دان و شکر گزار باشیم.
وی بیان کرد: امام حسن عسكرى (عليه السلام) در اول ماه ربيع الاول سال 260 هـجرى، توسط یکی از نزدیکان معتصم عباسی مسموم شد و در روز جمعه هشتم همين ماه در همين سال، به شهادت رسید، او هنگام وفات، 28 سال داشت و جسد مطهر او را در سامرا در خانه خود كنار قبر پدر بزرگوارش، به خاك سپردند و پسرش حضرت مهدى منتظر «ارواحنا له الفداء» را كه اميد جهانيان براى تشكيل حكومت حق جهانى است، به جاى گذاشت.
حجت الاسلام مرتضوی ادامه داد: بعد از شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام)، تاکنون شبهات بسیاری در مورد امامت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و سن ایشان و دیگر مسائل توسط دشمنان اسلام بیان شده و می شود و وظیفه هر شیعه ای است که با الهام گرفتن از آیات قرآن و مفاهیم آیات بتواند به این شبهات پاسخی منطقی و عالمانه بدهد.
وی با اشاره به اینکه قران در بین ما مسلمانان و شیعیان در غربت است، بیان کرد: اینکه قرآن در بین ما مهجور است، یک واقعیت است، چون که متأسفانه هم انس با قرآن و هم توجه به مفاهیم و تفسیر آن در جامعه امروزی بسیار کم است و این نه به خاطر امکانات کم است، نه! چون امکانات و تجهیزات از قبیل موبایل، تلویزیون و دیگر رسانه ها، در این زمانه حتی در دور ترین نقاط هم وجود دارد، بلکه به خاطر کم توجهی و دلبستگی زیاد ما نسبت به دنیا و زندگی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: اگر ما شیعیان به قرآن و مفاهیم آن آشنا باشیم، هیچ هجمه و شبهه ای توان رویارویی با اعتقادات ما را نخواهد داشت و اگر شاهد این حجم هجمه و شبهه نسبت به اعتقاداتمان در فضا ی مجازی و دنیای واقعی هستیم، همه آن به بی توجهی و دوری ما از قرآن و مفاهیم قرآن برمی گردد.
حجت الاسلام مرتضوی با اشاره به آیه 12 سوره مریم افزود: این آیه دلالت بر این دارد که اگر خداوند بخواهد حتی در گهواره هم اولیا و انبیای خود را برمی گزیند و نبوت حضرت عیسی دلیل روشنی بر این امر است.
وی در ادامه بابیان اینکه حضرت عیسی در زمان تولد به اینکه بنده خداست و پیامبر و فرستاده او اعتراف می کند، گفت: در آیه 30 سوره مریم، حضرت عیسی (علیه السلام) گفت: من بنده خدایم که مرا کتاب داده و پیامبر کرده و هر جا که باشم مرا با برکت نموده و تازمانی که زنده ام به نماز و زکات سفارش فرموده است، فهم این آیات به ذات انسان ها و ضمیر روشن یا تاریک آنها بر می گردد و ممکن است هر انسانی این آیات الهی را درک نکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: اگر باطن قلب ما معترف به امامت باشد، در عمل هم این مهم باید نمود داشته باشد، چون ایمان به فرمایش ائمه معصومین (علیهم السلام) تنها معتقدات ذهنی نیست، بلکه باید هم در زبان، هم در عمل و تمام اعضا و جوارح ما مشخص باشد.
نظر شما