اتصال بندر آستارا به راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان ضروری است

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل گروه بندری و دریایی کاوه و مجری طرح بندر آستارا به اهمیت احداث شبکه ریلی در توسعه هر چه سریعتر این بندر اشاره کرد و گفت: اتصال بندر آستارا به راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان ضروری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، محمد صادق کاوه، مدیرعامل گروه بندری و دریایی کاوه و مجری طرح بندر آستارا امروز ( ۷ آذر) در کنفرانس خبری با خبرنگاران به موقعیت جغرافیایی این شهرستان اشاره کرد و گفت: بندر آستارا بواسطه قرار گرفتن در مسیر دو کریدور بین المللی نقش مهمی در توسعه اقتصادی کشور و اشتغال زایی دارد.

 

وی با بیان اینکه بندر آستارا در سال های گذشته از جایگاه خاصی در مبادلات تجاری حوزه خزر برخوردار نبود، افزود: با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت کاوه، هم اکنون این بندر سهم موثری در تجارت بین المللی دارد.

 

مدیرعامل گروه بندری و دریایی کاوه و مجری طرح بندر آستارا با اشاره به اینکه این بندر در حال حاضر ۲۰۵ متر اسکله فعال دارد، تصریح کرد: ۷۵ متر اسکله نیز در این بندر در حال ساخت است.

 

کاوه با بیان اینکه بندر آستارا سالانه ظرفیت عملیات بندری و نگهداری یک میلیون تن کالا را دارد، اظهارکرد: تلاش بر این است ظرفیت این بندر به سه و نیم میلیون تن افزایش یابد.

 

وی با اشاره به اینکه با منطقه ویژه شدن بندر آستارا روند فعالیت‌های ارزش افزوده نیز در این بندر رونق می‌گیرد، گفت: با محقق شدن این امر برای بیش از ۵ هزار نفر اشتغال زایی می‌شود و حمل و نقل و ترانزیت و نیز توسعه زیرساخت های شهری و منطقه ای را شاهد خواهیم بود.

 

مدیر عامل گروه بندری و دریایی کاوه و مجری طرح بندر آستارا تصریح کرد: بندر آستارا از موقعیت جغرافیایی ورود و حمل گندم به کشورهای همسایه برخوردار است.

 

کاوه از احداث پایانه غلات در بندر آستارا خبر داد و افزود: این پایانه در وسعت ۱۰ هکتار و با ظرفیت ۱۲۰ هزار تن و ۲ باب انبار با شش هزار متر مربع مساحت در حال احداث است.

 

وی ادامه داد: مرحله نخست ساخت پایانه غلات با مشارکت بخش خصوصی ایرانی و شرکای بین المللی ساخته می‌شود و ظرف دو سال آینده به بهره برداری می‌رسد که در طرح جامع آن، احداث کارخانه آرد نیز تعریف شده است.

 

مدیر عامل گروه بندری و دریایی کاوه و مجری طرح بندر آستارا به واردات و صادرات نزدیک به هفتصد هزار تن کالا در این بندر اشاره کرد و افزود: برای تثبیت جایگاه بندر آستارا در مبادلات بین المللی حوزه دریای خزر، حداقل یک هزار میلیارد ریال دیگر باید سرمایه گذاری شود که ما هر گونه پیشنهاد سرمایه‌ گذاری از طرف سرمایه‌ داران کشور به ویژه سرمایه‌گذاران شهرستانی را با آغوش باز استقبال می‌کنیم.

 

کاوه با اشاره به اهمیت احداث شبکه ریلی در توسعه هر چه سریعتر بندر آستارا، گفت: اتصال بندر آستارا به راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان ضروری است و در صورت تحقق، آستارا را از بندرهای شمالی کشور متمایز می‌کند.

کد خبر 672376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha