به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ، مهدی قرائیان اظهار کرد: علاوه بر سهم 50درصدی شاهرود حدود 40 درصد باغات سیب استان در شهرستان های دامغان و سمنان و 10درصد مابقی در دیگر شهرستانهای وجود دارد.
وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان حمایتهای ویژهای برای توسعه سیب در استان دارد افزود: تکثیر و تولید ارقام متنوع سیب بر روی پایه های رویشی به صورت استاندارد و تحت نظر کمیته فنی نهال استان از جمله این حمایتها است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: پرداخت یارانه نهال از دیگر مشوقهای این سازمان برای توسعه باغ سیب در استان است.
قرائیان خاطرنشان کرد: پرداخت کمک هزینه اصلاح و بهسازی و تغذیه باغ های سیب از محل تسهیلات کمکهای فنی و اعتباری به بهرهبرداران این بخش انجام می شود.
وی با اشاره به ضرورت اجرای سیستمهای نوین آبیاری در سطح مزارع و باغات استان خاطر نشان کرد: در راستای مدیریت بهینه مصرف آب پرداخت تسهیلات و کمکهای بلاعوض اصلاح سیستم های آبیاری سنتی به آبیاری تحت فشار در باغ های سیب به بهره برداران صورت می گیرد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه توسعه باغات سیب در دستور کار فعالیتهای این مدیریت قرار دارد افزود: در این راستا مطالعه بر روی اراضی شیب دار برای شناخت پتانسیل توسعه محصول و واگذاری این اراضی به بهرهبرداران در حال انجام است .
در استان سمنان نیز انواع مختلف سیب تولید شده و سیب زرد، قرمز و گلاب از سوی باغداران این استان تولید می شود.
نظر شما