به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، جهانبخش قنبری، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در آیین افتتاحیه این جشنواره ضمن تقدیر از حضور گسترده افراد در جشنواره قصه گویی گفت: ماندگارترین آیه های قرآنی در قصه های قرآنی متبلور شده اند و زبان قصه بسیار موثر و گویا است.
وی قصه را به عنوان ابزار تربیتی تاثیر گذار دانست که می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت مشارکت اجتماعی مورد استفاده قرار گیرد.
این مقام مسئول محور فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی را ارایه فرهنگ قصه گویی در مناطق حاشیه نشین، سکونتگاه های غیررسمی، مراکز شبه خانواده و کودکان کار دانست و ادامه داد: فرهنگ مطالعه و قصه گویی باید بیش از پیش در بین این افراد نهادینه و فراگیر شود چرا که این مهم نقش موثری در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
قنبری بر اجرای برنامه های فرهنگی هدفمند تاکید کرد و خاطر نشان کرد: کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش روحیه مشارکت عمومی در جامعه به ویژه در بین کودکان و نوجوانان با برنامه های فرهنگی هدفمند میسر می شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی با بیان اینکه 318 قصه گو از این استان در مرحله استانی بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی شرکت کرده اند، اضافه کرد: برای برگزاری بیستمین جشنواره بین المللی قصه گویی 31 استان به پنج منطقه تقسیم شده اند که استان مرکزی در منطقه 2 قرار دارد.
وی با بیان اینکه استان مرکزی از امروز هفتم تا نهم آذرماه به عنوان میزبان رقابت های قصه گویی استان های ایلام، لرستان، قم، کردستان، کرمانشاه و همدان است، ادامه داد: اختتامیه این جشنواره نیز در روز نهم آذر ماه با حضور مسئولان استانی و کشوری و تقدیر از برگزیدگان برگزار می شود.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی با بیان اینکه از پنج منطقه کشوری سه منتخب به مرحله بین المللی راه پیدا خواهند کرد، اضافه کرد: داوری این رویداد بزرگ فرهنگی در استان مرکزی توسط مجید قناد، محمد سیمین زاری و حسن دولت آبادی انجام می شود.
نظر شما