به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین، مسعود حق لطفی در ششمین کارگروه تخصصی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استان بیان کرد: از 3 هزار و 500 هکتار مساحت شهر قزوین، 500 هکتار آن بافت ناکارآمد شهری است که جمعیت قابل توجهی هم در این بخش ها ساکن هستند.
وی ادامه داد: نشست ساختمان های تازه ساخته شده در این منطقه ها که ناشی از عدم پایداری خاک زیر پی، عدم انجام مطالعات دقیق ژئوتکنیک، عدم اجرای فنداسیون به شکل اصولی با توجه به نوع و مقاومت خاک، کاهش سطح آب های زیرزمینی، انجام حفاری ها و گودبرداری های غیرمجاز، نشت آب از شبکه های آب و فاضلاب و مسائلی از این دست است بسیار دارای اهمیت بوده و باید راهکارهای مناسب برای رفع آنها هر چه زودتر اجرایی شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین اضافه کرد: این موارد در مواقع بحران خود را نشان داده و خسارات و زیان های جبران ناپذیری را ایجاد خواهند کرد.
وی با بیان این مطلب که بحث تاب آوری از مباحث مهم ساختمان ها در این محلات است خاطر نشان کرد: برای حل مشکلات مناطق بافت فرسوده و محلات آن نیاز به همکاری و همراهی همه دستگاه های اجرایی بوده و باید با پیگیری و پیش بینی طرح های لازم، مشکلات و مسایل را مرتفع کرد.
حق لطفی خاطر نشان کرد: تجربه به دست آمده از زلزله های مختلف، به ویژه زلزله اخیر منطقه غرب کشور نشان داد که ما در مواقع بحران برای حفظ جان افراد و همچنین انجام کمک رسانی های سریع و مناسب نیازمند فضای های باز شهری هستیم که این موضوع در بافت های فرسوده نمود بیشتری دارد.
نظر شما