به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) قزوین، مجید مومنی در نشست کمیته مالی شورای زکات استان قزوین بیان کرد: اشاعه فرهنگ زکات یکی از برنامه های کاری کمیته امداد است که با جدیت دنبال می شود.
وی ادامه داد: نباید احیای زکات و ترویج این واجب الهی مسئولیت یک دستگاه تلقی شود، کمیته امداد امام (ره) از تمام توان خویش برای فرهنگ سازی زکات استفاده می کند ولی از آنجا که زکات دستور الهی است باید همه خود را در این زمینه مسئول بدانند.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین عنوان کرد: دستگاه هایی همچون جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، آموزش و پرورش، محیط زیست، بسیج، تبلیغات اسلامی و غیره با جامعه هدف جمع آوری زکات مرتبط هستند که با استفاده از ظرفیت های خویش در ارتقای زکات در جامعه نقش آفرینی می کنند.
وی با اشاره به 842 روستای دارای سکنه استان اعلام کرد: کمیته امداد استان قزوین در همه این روستاها عامل افتخاری دارد همچنین در 154 روستا شورای زکات فعال است.
مومنی خاطرنشان کرد: برای فرهنگ سازی زکات باید از سرمایه های اجتماعی به درستی استفاده کنیم و در این بخش به سه شاخصه انسجام اجتماعی، مشارکت اجتماعی و اعتماد اجتماعی باید توجه شود.
وی اظهار کرد: در زمینه جمع آوری کمک برای زلزله زدگان کرمانشاه مقایسه آمار کمک های جمع آوری شده نشان می دهد که میزان اعتماد مردم به کمیته امداد بسیار بالاست به طوری که این نهاد حتی برای ارسال بیش از 50 خودرو حامل کمک ها هم از مشارکت مردم استفاد کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین به اولویت بندی مصرف زکات به عنوان یکی اصل کاری اشاره کرد و گفت: براساس روایات و احادیث اولویت مصرف زکات برای محرومان است و پس از این بخش درآمدهای حاصل از زکات را برای اجرای پروژه های عام المنفعه هزینه می کنیم.
وی اعلام کرد: وقتی مردم یک روستا به واسطه رفع یک نقطه حادثه خیز، مشکلی از برابرشان برداشته می شود و جان انسان هایی نجات می یابد، زکات را برای اجرای آن پروژه هزینه می کنیم.
مومنی یادآور شد: اساس کار کمیته امداد امام (ره) خدمت به مردم است و این نهاد می کوشد از ظرفیت های مختلف برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات به مددجویان استفاده کند.
نظر شما