معلمان با شناخت فرقه های انحرافی دانش آموزان را از خطر ات آن آگاه کنند

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، معلمان با شناسایی دقیق فرقه های انحرافی نسبت به روشن کردن دانش آموزان از خطرات پیرامون آن و تهاجم فرهنگی آگاه سازند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله دکتر محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، صبح امروز (24 شهریور) در همایش توجیهی فرقه های انحرافی ویژه معلمان و مربیان اهواز در خصوص ضرورت شناخت فرقه های انحرافی، گفت: شناخت فرقه های انحرافی هم از جهت دینی و اعتقادی و هم از جهت سیاسی و مقتضای شغلی ضرورت دارد.

 

وی افزود: در هر دینی تشکل ها و فرقه های زیادی به وجود آمده و در اسلام نیز این اتفاق افتاده و خود پیامبر(ص) نیز از آن خبر داده و از بین این همه فرقه، یکی راه حق و مابقی باطل بوده و تنها راه حق صراط مستقیم خداوندی است و کسی به خوشبختی و سعادت می رسد که راه مستقیم خداوندی را انتخاب کند.

 

وی اضافه کرد: در غیر این صورت در بقیه راه ها به انحراف کشیده می شود چرا که فرقه های انحرافی همان راه های بیراهه در مقابل صراط مستقیم خداوند هستند و تا زمانی که کسی راه انحرافی را نشناسد تضمینی نیست که وارد آن نشود.

 

آیت الله حیدری، خاطرنشان کرد: اگر قرار است راه مستقیم را برویم باید هم راه مستقیم و ویژگی های آن و هم راه انحرافی و فرقه های انحرافی را بشناسیم تا بتوانیم به هدف برسیم و بدون شناخت ممکن نیست که از این فرقه ها بگریزیم.

 

وی با اشاره به بحث تهاجم فرهنگی، شناخت فرقه های انحرافی را از نظر سیاسی لازم دانست و اظهار داشت: دشمنان از تهاجم فرهنگی با اشکال و حالت های مختلف برای انحراف جوانان استفاده می کنند، عزتشان را گرفته و آنها را مثل یک مهره در اختیار خود قرار می دهند و از این وضعیت به اهداف سیاسی خود می رسند.

 

وی ادامه داد: در این خصوص شاید رهبران فرقه ها متوجه نباشند اما در پشت پرده استکبار جهانی و سازمان های جاسوسی انگلیسی و اسراییلی آنها را سازماندهی می کنند و هدف آنها از فرقه سازی براندازی نظام و ایجاد اختلاف و آشوب و فتنه گری در مملکت است.

 

امام جمعه موقت اهواز، با اشاره به لزوم شناخت فرقه های انحرافی از نظر شغلی، بیان کرد: معلم شغل هدایت و مربیگری را به عهده دارد یعنی چراغ هدایت را به دست گرفته که همان راه انبیاست و در پرتو آن بچه هایی را که مردم در اختیار او قرار داده اند را هدایت می کند و باید در این زمینه، خود به عنوان راهنما راه را به درستی بشناسد تا بتواند آن را به دیگران بشناسد.

 

وی با دسته بندی فرقه های انحرافی عنوان کرد: دسته ای از این فرقه ها مثل مارکسیسم ضددین و ضدخدا هستند و صریحاً می گویند ما ضد خدا هستیم و دین را قبول نداریم، دسته دوم ضد دین نیستند و می گویند خدا و پیغمبر(ص) را قبول داریم اما اسلام را قبول ندارند اینها خارج از اسلامند اما داخل دایره دین هستند مثل پیروان ادیان آسمانی غیراسلام، دسته سوم داخل اسلام و ضد شیعه هستند مثل وهابیت و دسته چهارم درون مذهب شیعه بوده ولی انحرافی هستند مثل طرفداران دراویش، خانقاه، صوفیه و عرفان های کاذب که نمونه بسیار خطرناک آن در درون شیعه جریان مدعیان مهدویت است.

 

آیت الله حیدری، با اشاره به رسالت مربیگری معلمان از شرکت کنندگان در همایش خواست تا با شناسایی دقیق فرقه های انحرافی نسبت به روشن کردن دانش آموزان پیرامون خطرات آن و تهاجم فرهنگی اقدام لازم را به عمل آورند.

 

نوروزی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز، نیز تصریح کرد: در قرن نوزدهم استعمار نوین شکل می گیرد و نفوذش را در بیشتر کشورهای خاورمیانه و به ویژه جهان اسلام بیشتر می کند تلاش دارد تا با ایجاد فرقه های انحرافی وحدتی را که در بین مسلمانان و دنیای اسلام وجود داشت به اشکال مختلف تزلزل بخشد و جدایی بیشتری بین مبانی نظری – فکری و اعتقادی جهان تشیع و اصل سنت ایجاد کند.

 

وی با بیان اینکه در خلال قرن نوزدهم تا به امروز شاهد ظهور فرقه های زیادی در بین مسلمانان و حتی شیعیان هستیم، یادآور شد: موارد دیگری که از دوره قاجار با نفوذ دولت مردان انگلیسی به انحای مختلف در ایران به وجود آمد در جهت ایجاد تفرقه و تزلزل در بین مردم و ایجاد ثبات برای اینکه بتوانند به غارت منابع ملی کشوربپردازند انجام شد.

 

وی اذعان داشت: از طرف دیگر با توجه به شروع جنگ نرم و حرکتی که دشمن علیه ملت های مسلمان پیش گرفته فرقه های جدیدی تشکیل و درصدد گسترش این فرقه های انحرافی اقدام کردند و تلاش می کنند تا از لحاظ فکری و اعتقادی فکر، اندیشه و اعتقاد مردم را هدف قرار دهند.

 

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 اهواز، تأکید کرد: این وظیفه معلمان است که این فرقه ها را بیش از پیش بشناسند و در خصوص واکسینه کردن دانش آموزان در برابر این حرکت های انحرافی گام بردارند.

 

پایان پیام/

کد خبر 67096

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha