گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام علی نورزاده، کارشناس مسئول گروه فرهنگی تبلیغی یاوران حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) درویژه برنامه28صفر با موضوع نماز در کانون فرهنگی هنری منهاج مسجد حضرت ابوالفضل(علیه السلام) با اشاره به اهمیت اقامه نماز و تاثیر آن در زندگی فردی واجتماعی، اظهار داشت: انسان تاجایی که برایش مقدور است نباید در نماز و رعایت احکام هفت گانه کاهلی کند.
وی به اقامه نماز حضرت امام خمینی(رحمت الله علیه) در اواخر عمرشریفشان بر روی تخت بیمارستان اشاره کردوگفت: رعایت کامل احکام هفت گانه نماز برای انسان سالم تاکید شده است.
حجت الاسلام نورزاده با اشاره به آیه 21سوره احزاب، بیان داشت: پیغمبرخدا حضرت محمدمصطفی(صلی الله علیه وآله وسلم) مطابق این آیه اسوه حسنه هستند و ما برای داشتن زندگی بهتر و حرکت در مسیر درست، باید از رفتار آن حضرت الگوگیری کنیم.
وی گفت: پیامبراسلام(صلی الله علیه وآله وسلم) می فرماید: نورچشم من در نماز است.
حجت الاسلام نورزاده ریشه بسیاری از مشکلات را به جهت ترک نماز دانست و خاطرنشان کرد: درروایات آمده اگر نماز قبول بشود روز قیامت به دیگر اعمال ما رسیدگی می شود در غیراینصورت هیچ کدام اعمال رسیدگی نمی شود چرا که معیار اصلی نماز است.
وی بابیان اینکه معراج مومن نماز است، گفت: انسان ها در رابطه با نماز سه دسته اند: دسته اول تارک الصلاة هستند و فرد تارک الصلاة از شیطان بدتر است چراکه شیطان شش هزارسال عبادت کرد و گفت من از آتش هستم و به خاک سجده نمی کنم به ساخته خدا سجده نکرد اما انسان بی نماز به خدا سجده نمی کند.
حجت الاسلام نورزاده افزود: پیامبراسلام(صلی الله علیه وآله وسلم) می فرماید:«من ترک الصلاة متعمداً فقد کفر» هرانسانی که عمدا نماز نخواند کافر است.
وی با تاکید براینکه فقر در زندگی اثر وضعی ترک نماز است، یادآورشد: دسته دوم کسانی هستند که نماز می خوانند اما رکوع و سجده را به درستی انجام نمی دهند.
حجت الاسلام نورزاده ادامه داد: حضرت علی(علیه السلام) درخصوص این دسته فرمودند: سریع خواندن نماز و تبدیل این عبادت به عادتی كه همچون شبیه پرنده ای می ماند که برای جمع کردن دانه، نوک می زند بدون توجه به معانی و بدون رعایت خشوع و طمأنینه انجام گیرد، و اگر فرد به همین شیوه نمازخواندن دنیا را ترک کند به دین پیغمبر از دنیا نرفته است.
وی اضافه کرد: حضرت علی(علیه السلام) در مورد كم گذاشتن در نماز فرمودند: به درستی كه دزدترین مردم كسی است كه از نمازش بدزدد.
حجت الاسلام نورزاده اظهار داشت: دسته سوم انسان هایی هستند که نماز می خوانند اما حضور قلب ندارند وبرای اینکه حواس پرتی در نماز را کاهش دهیم باید درست وضو گرفتن، استفاده از مال حلال، و توسل به پنج تن آل عبا را مورد توجه قرار دهیم.
وی افزود: پنج نماز و پنج تن آل عبا داریم قبل از اقامه نماز ظهر به رسول الله(صلی الله علیه وآله وسلم) توسل داشته باشید، نمازعصر به علی(علیه السلام) متوسل شوید، نمازمغرب به حضرت زهرا(سلام الله علیها) توسل نمایید، نمازعشاء به کریم اهل بیت(علیه السلام) متوسل شوید و نماز صبح را به امام حسین(علیه السلام) متوسل شوید.
حجت الاسلام نورزاده تاکید کرد: اگر حقیقتا نماز بخوانیم و سمت خدا برویم خداوند متعال مشکلات ما را مرتفع می کند.
نظر شما