به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی که در یاسوج برگزار شد، گفت: در این دوره آموزرشی 50 نفر از خبرنگاران رسانه ها و مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد شرکت دارند.
امین کمالوندی افزود: شرکت کنندگان و اصحاب رسانه با شرکت در این کلاس ها با آموزش های خبرنویسی، ویراستاری در مطبوعات و هنر نویسندگی آشنا می شوند.
وی ادامه داد: این دوره آموزشی به منظور ارتقای سطح توان و توانمندی اصحاب رسانه و مطبوعات بوده و برای نخستین بار در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: آموزش یکی از محوری ترین برنامه های کاری این اداره کل در ساماندهی فعالیت های خبری این استان است که با شروع این کلاس ها کلید می خورد و بنا داریم به شکل مستمر این دوره ها را ادامه دهیم.
کمالوندی خاطرنشان کرد: در این دوره کوتاه مدت، خبرنگاران فعال استان مهم ترین اصول و فنون کار خبری را فرا می گیرند که بدون شک در ارتقاء سطح علمی و مهارتی فعالان این عرصه موثر است.
وی ادامه داد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد، ساماندهی و شناسنامه دار کردن خبرنگاران را به عنوان اولین گام شروع کرده که در ادامه با برگزاری دوره های آموزشی مستمر به این کار ادامه می دهد.
کمالوندی از همکاری استانداری استان و دانشکده خبر و نمایندگی آن در کهگیلویه و بویراحمد تشکر کرد و عنوان داشت: با انسجام و همکاری همه جانبه ادارات و افراد صاحب نظر در این عرصه برای رساندن رسانه های خود به سطح استاندارد ملی تلاش می کنیم.
وی اضافه کرد: دوره های آموزش خبرنویسی و نویسندگی در مطبوعات و رسانه ها در سه سطح از مقدماتی تا پیشرفته برای کلیه خبرنگاران استان برگزار می شود و در پایان هر یک از دوره ها، به نفرات برتر نیز یک دستگاه لپ تاپ اهدا می شود.
کمالوندی بیان کرد: در پایان این دوره آموزشی نیز به شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی گواهینامه معتبر اهدا می شود.
عبدالرحمان توفیقیان، مدیر کل امور فرهنگی، اجتماعی استانداری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم اظهار داشت: آموزش های لازم برای انجام درست هر کاری است و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان با جدیت در مسیر آموزش به خبرنگاران گام برمی دارد.
وی افزود: امروز در عصر ارتباطات، دسترسی مخاطبان به اطلاعات و اخبار راحت شده و این موضوع کار و رقابت را در عرصه خبر و اطلاعات سخت تر می کند.
وی بیان داشت: به خاطر دسترسی آسان به اطلاعات و اخبار، لازم است هم منتشرکنندگان اخبار و هم دریافتکنندگان آن دقت کنند تا اطلاعات، درست و به موقع در جامعه منتشر شوند.
مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، تشکیل خانه مطبوعات یا یک تشکل صنفی را در ساماندهی فعالیت های رسانه ای این استان بسیار موثر دانست و تاکید کرد: اداره کل ارشاد این استان همه تلاش خود را برای ساماندهی این قشر انجام دهد؛ زیرا این موضوع اطمینان از سلامت کار خبری را بالا می برد.
مشاور استاندار و مدیر روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین، برگزاری این دوره را شروع یک حرکت علمی و تخصصی دانست و گفت: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد دارای دید و نگرش رسانه ای بوده که این موضوع سامان گرفتن و تقویت رسانه های این استان را نوید می دهد.
سید محمود رادمنش از حمایت همه جانبه استانداری از برنامه های فرهنگی و ساماندهی خبرنگاران در این استان خبر داد و افزود: در گام بعدی آموزش ها، بعد از خبرنگاران، مدیران روابط عمومی ادارات این استان با دو اولویت استانی و شهرستانی آموزش های لازم را در نمایندگی دانشکده خبر فرا می گیرند.
وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران نمی توانند بی تفاوت از کنار مسائل بگذرند و این یکی از مهم ترین رسالت های آنان بوده که برای انجام درست این رسالت نیازمند فراگیری فن و مهارت این حرفه هستند که امیدواریم با آرائه آموزش های در دستور کار به این مهم دست پیدا کنیم.
پایان پیام/
نظر شما