به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام سید نورالله جنتی پور، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد امروز (25 آبان) در نشست مشترک با مجمع خیرین بانوان سلامت این استان در یاسوج، گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه احیا، ایجاد، مرمت و نگهداری از موقوفات، عمران و آبادانی بقاع متبرکه و فعالیت در حوزه قرآنی را جزء ماموریت های خود می داند.
جنتی پور با بیان اینکه این فعالیت ها از ماموریت های اصلی سازمان محسوب می شود، اظهار داشت: سازمان اوقاف و امور خیریه در راستای وظیفه شرعی و قانونی، احیاء، ایجاد و نگهداری از موقوفات جهت اجرای امینانه نیت واقفین را برعهده دارد.
این مسئول فرهنگی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اوقاف مالک موقوفات نیست، ابراز داشت: این سازمان متولی موقوفه در جهت نیات واقفین را انجام می دهد.
وی در ادامه، خاطرنشان کرد: عمران و آبادانی بقاع متبرکه از وظایف این سازمان بوده که نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان تاکیده ویژه ای بر عمران این مکان های مقدس دارند.
جنتی پور خدمت به امامزادگان واجب التعظیم را از ماموریت ها و وظایف اوقاف و امور خیریه دانست و گفت: اگر وقف در استان ما گسترش پیدا کند، بسیاری از مشکلات، محرومیت ها و فقرها از بین خواهند رفت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد خطاب به مجمع خیرین بانوان سلامت استان، گفت: فعالیت شما ارزنده و برای نسل های آینده، اقدامی ماندگار خواهد بود.
وی ضمن تاکید بر اینکه بانوان در ایجاد مشارکت های عام المنفعه نقش مهمی دارند، یادآور شد: اگر این فعالیت ها از قبل وقف صورت گیرد، ماندگارتر می شود.
جنتی پور ضمن تاکید دوباره بر اینکه تغییر نیت واقف به هیچ عنوان قابل تغییر نیست، اضافه کرد: بعضی از افراد در استان فکر می کنند که می توان به سادگی تغییر در جهت وقف ایجاد کرد که این امر به هیچ وجه قابل تغییر نیست.
این مسئول فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت های مجمع بانوان خیرین سلامت استان را ستود و ابراز داشت: وقتی موقوفه ای در زمینه سلامت مردم ایجاد شد، نشانه اهتمام بانوان خیر در این راستا بوده و تاثیرگذاری فراوانی در جامعه دارد.
وی مردم ایران را ملتی خیراندیش و نوع دوست دانست و اذعان کرد: نوع دوستی به صورت ذاتی در ایرانیان وجود داشته و سیل کمک ها به مردم زلزله زده کرمانشاه و دیگر مناطق، ناشی از این فرهنگ است.
جنتی پور خاطرنشان کرد: اوقاف و امور خیریه استان این ظرفیت را دارد که از دیدگاه مجمع بانوان خیرین سلامت در راستای ترویج فرهنگ وقف در جامعه استفاده کند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بانوان خیر بسیاری در استان و کشور وجود دارد، ادامه داد: فعالیت های ارزنده بانوان در امورات خیر نشانه، روح بلند آنان است.
وی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های بالقوه ای در همه زمینه ها دارد، گفت: با همکاری مجمع بانوان سلامت می توان بخشی از این ظرفیت ها را بالفعل کرد.
نظر شما