به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، مصطفی سالاری، استاندار گیلان امروز (24 آبان) در شورای آموزش و پرورش استان در استانداری با تاکید بر تقویت بنیه علمی دانش آموزان اظهار کرد: باید طرح تقویت بنیه علمی دانش آموزان را تدریجی و مرحله به مرحله اجرا کنیم زیرا کیفیت در اجرای این طرح در آینده دانش آموزان و تحصیل در دانشگاه های معتبر موثر خواهد بود.
وی تاکید کرد: بخشی از تقویت بنیه علمی و کمک به قبولی در رشتههای بهتر از وظایف والدین است که باید در تعامل تنگاتنگ با مدارس باشند.
نماینده عالی دولت در استان مهارت آموزی دانش آموزان را یک ضرورت دانست و گفت: باید دانش آموزان را ترغیب به فراگیری رشته های کاربردی و فنی کنیم زیرا کشور نیازمند نیروهای فنی است.
سالاری ادامه داد: باید فن و صنعت را به دانش آموزان آموزش داده و آنان را از لحاظ آموزشی تقویت کنیم تا در آینده شاهد نیروهای صرف اداری نباشیم.
وی خواستار راه اندازی خانه های علوم، ریاضیات، فیزیک در سراسر استان و تقویت آن شد و تصریح کرد: حمایت از این خانهها در ایجاد انگیزه برای دانش آموزان موثر بوده و باید تلاش شود این خانه ها را با حضور اساتید دانشگاه به صورت عمومی اداره کنیم و این اقدام دولتی نشود تا همه دانش آموزان بتوانند از طرح های آموزشی آن بهره مند شوند.
سالاری با تاکید بر تشویق های محیطی دانش آموزان افزود: باید رقابت علمی دانش آموزان را با اجرای برنامه هایی چون اجرای مسابقات علمی تلویزیونی تقویت کرده و در این راستا از ظرفیت رسانه ملی بهره مند شویم.
وی اذعان کرد: یکی از برنامههایی که در سفرهای شهرستانی اجرا می کنم تقدیر از دانش آموزان ممتاز شهرستان خواهد بود.
سالاری با اشاره به اجرای طرح پیشرفت تحصیلی دانش آموزان اذعان کرد: باید در این طرح تحلیلی درست از پیشرفت دانش آموزان داشته و این تحلیل را مدرسه ایی و منطقه ایی انجام دهیم تا نقاط قوت و ضعف شناسایی و مطابق با آن راهکار ارائه شود.
وی خواستار تشویق معلمان و مدیران موفق مدارس در سطح مناطق شد و گفت: کمیته تقویت بنیه علمی دانش آموزان در استان تشکیل و برنامه ها را اولویت بندی کند و برای هر اولویت، برنامه تفضیلی تهیه و ابلاغ کند و ضمن اجرا بر آن نظارت نیز داشته باشد.
استاندار گیلان تاکید کرد: اجرای برنامه های علمی برای دانش آموزان باید مداوم و مستمر باشد تا به منجر به نتیجه شود.
وی با اشاره به نرخ باسوادی استان تصریح کرد: نباید دانش آموزی از تحصیل بازبماند و باید برای کاهش نرخ این بازماندگان از تحصیل برنامه ریزی جدی داشته باشیم.
سالاری تاکید کرد: باید این دانش آموزان را شناسایی و زمینه را جهت تحصیل آنان فراهم کنیم تا این آمار به صفر برسد.
وی افزود: همه دستگاه ها، نهادها و مردم باید برای جلوگیری از ترک تحصیل اینگونه افراد اقدام و حمایت های لازم را انجام دهند.
استاندار گیلان خطاب به شهرداری ها خواستار مشارکت آنان در برنامه های آموزشی فراتر از سهم پنج درصد ابلاغی شد.
وی در پایان با اشاره به اعزام دانشآموزان به اردوهای راهیان نور، این اردوها را در افزایش درک دانش آموزان از دوران دفاع مقدس موثر دانست و خاطرنشان کرد:: در این مسیر نباید صرفاً دنبال افزایش آمار باشیم بلکه تأمین سلامت و ایمنی دانشآموزان از هر موضوعی مهم تر است.
نظر شما