مریم جمشیدی، مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، در حاشیه برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب ساری به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: پنج عنوان کتاب با مضامین اجتماعی و فرهنگی، تالیف و همچنین داستان های کوتاه و مقالاتی را به زبان های عربی و انگلیسی، ترجمه کرده است.
وی اظهار کرد: برپاکنندگان نمایشگاه کتاب باید به ذائقه مخاطبین خود را بشناسند و با توجه به تاثیرگذاری و اهمیت اینچنین نمایشگاه هایی به ویژه بر دانش آموزان، حرکت های به اینگونه استمرار و موج آفرین باشد.
جمشیدی بیان کرد: فرهنگ کتابخوانی با توجه به فضای مجازی، کمتر شده است و با توجه به این همجمه ها، لازم است تا مطالعه کتاب به درون خانواده ها و در سبد خانوار بیشتر از گذشته، ورود پیدا کند.
وی ابراز کرد: فرهنگ مقوله ای است که برای به نتیجه رسیدن باید از ظرفیت های تشکل های مردمی، استفاده شود تا بستر لازم جهت روی آوردن به کتابخوانی ازسوی این سمن ها که دغدغه فرهنگی دارند، فراهم شود.
جمشیدی گفت: تشویق به کتاب و محصولات فرهنگی با روش های مختلف نظیر بهره گیری از سمن ها باید در زندگی خانوده ها بیشتر از گذشته، راه یابد.
وی اظهار کرد: تشکل های مردمی با هر ابزاری حتی به صورت گردهمایی و بهره گیری از دانش آموزان و سپردن کارهای نمایشگاه کتاب اعم از تدارکات، مبلغ و فروشنده می توان به خوبی فرهنگ مطالعه را در بین آنها، نهادینه کنند.
جمشیدی بیان کرد: برگزاری نمایشگاه ها فقط محدود به هفته کتاب و کتابخوانی و مناسبتی نباشد بلکه دانش آموزان با این یار مهربان در تمام روز، انس و الفت داشته باشند و مطالعه کتاب های غیر درسی را مورد توجه قرار دهند.
نظر شما