بازخوردهای گسترده آن بیست و سه نفر/همیشه چشمم به ساک موسی بود

خبرگزاری شبستان: نویسنده «آن بیست و سه نفر با تأکید بر اینکه حتما'' برای کتابخوان شدن الگو یا الگوهایی و یا تلنگری لازم است؛ به نقش بردارشهیدش در کتابخوان شدن وی اشاره کرد و به مواردی از بازخوردهای گسترده آن بیست و سه نفر پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، احمد یوسف زاده، نویسنده «آن بیست و سه نفر» امروز(۲۱ آبان)در همایش بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار تأکید کرد: حتما'' برای کتابخوان شدن الگو یا الگوهایی و یا تلنگری لازم است؛ برادرم-شهید موسی یوسف زاده- خیلی کتاب دوست داشت و هر وقت از شهر برمی گشت چشمم به ساکش بود که یک کتاب یا مجله در آن برایم داشته باشد.

 

 

وی با طرح این پرسش که چه چیزی فرهنگ کتابخوانی را کم رنگ کرده؟ پاسخ داد: نه گرانی کتاب است چون خرج های بسیار متفاوت تر می کنیم و نه فضای مجازی؛ بلکه فرهنگ کتابخوانی را نتوانستیم جا بیندازیم؛ امروز برای ثروتمند شدن سمینار راه می اندازند در حالیکه ثروتمند واقعی کسی است که کتاب می خواند.

 

 

یوسف زاده با افزودن اینکه برای کتابخوان شدن فراغت بال چندانی هم لازم نیست؛ در این زمینه، مقام معظم رهبری را مثال زد که در کتابخوانی واقعاً نظیر ندارد و ادامه داد: از تقریظی که ایشان بر کتاب بنده-آن بیست و سه نفر-نوشتند، حدس می زنم که این کتاب چند صد صفحه ای را ایشان در ۱۰ روز خوانده باشند.

 

وی گفت: آن روزها دقیقاً اوج مذاکرات نفس گیر هسته ای بود اما رهبری با همه مشغله ای که دارند، باز هم کتاب می خوانند؛ بعد از تقریظ آن بیست و سه نفر خدمت ایشان رسیدم، فرمودند:« من کتاب زیاد می خوانم اما بعضی کتاب ها نسبت به بقیه، امتیازاتی دارند و کتاب شما جزو آنها است» من فکر نمی کردم ایشان تمام کتاب را خوانده باشند؛ بعد از جلسه، هنگامی که می رفتند، برگشتند و از من پرسیدند «بقیه اش را هم می خواهی بنویسی؟» و آنجا بود که فهمیدم ایشان تمام کتاب را خوانده اند زیرا در این کتاب تنها ۸ ماه از اسارت را نوشتم.

 

 

یوسف زاده ادامه داد: با تقریظ ایشان و برنامه های متعدد، امروز آن بیست و سه نفر به چاپ شستم رسیده و هر روز یک اتفاق-رویدادی- درباره آن می افتد؛ خوشحالم حماسه بچه های کرمانی به کل عالم رسید و در تاریخ این اتفاق کم نظیر است؛ من در این کتاب شرح لحظه های سخت زندان استخبارات که وقتی نامش می آید حتی مردم عراق هم صداشان پایین می آمد، نوشتم.

 

وی با بیان اینکه این کتاب به اندازه نوشتن آن بازخوردهای بسیار زیادی داشت و در حجم گسترده به خانه ها رفت؛ تصریح کرد: بعد از انتشار، دختر بچه ای از تهران که به زحمت شماره مرا پیدا کرده بود تماس گرفت و درباره آن با من صحبت کرد، مادرش می گفت به شدت تحت تأثیر این کتاب قرار گرفته است.

 

 

نویسنده آن بیست و سه نفر با تصریح به اینکه پس می شود فرهنگ کتابخوانی را به بچه ها انتقال داد؛ اظهار داشت: با خود فکر می کنم چه چیزی بچه های ما را از کتابخوانی دور کرده و دانش آموز درست در بهترین موقعی که زمان برای کتابخوان شدن او است اما چنان در منگنه قرار داده شده که وقتی اسم کتاب می شود یاد فرمول های سخت هندسه و... می افتد؛ به نظر من کانون هایی که در رقابت ناعادلانه، شرایطی ایجاد کردند که دانش آموز با همکلاس خودش بجنگد{برای رقابت کنکور} اینها بچه ها را از دنیای شیرین کتاب دور کردند.

 

 

 

 

 

کد خبر 668837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha