جهان منتظر نشر علوم اهل بیت(ع) است

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور گفت: اینکه ما دلمان را خوش کنیم که بحمدلله سه درس خارج داریم کافی نیست، جهان امروز منتظر ارشاد و هدایت ها و نشر علوم اهل بیت(ع) است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مرتضی مقتدایی، امروز (23شهریور) در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه سراسر کشور که در مدرسه فیضیه برگزار شد، با اشاره به اینکه حوزه های علمیه از صدر اسلام محل تعیلم و تعلم مباحث دینی و تربیت فقها و بزرگانی بوده که همیشه در حفظ و حراست از اسلام و دین نقش بسزایی داشتند، تصریح کرد: اینها همواره حامل تبلیغ رسالت الهی بودند و از دعوت الی الله مسلمین را در اسلام نگاه داشته اند و بقای دین با تلاش این عزیزان بوده است.


وی با اشاره به تفاوت وضع حوزه های علمیه با گذشته خاطرنشان کرد: در گذشته در حوزه ها تهذیب می کردند و برخی به شهرها و روستاها اعزام می شدند و با جمع محدودی برای ارشاد روبه رو بودند، اما امروز صدا و سیما در اختیار شما عزیزان است، یک مرجع تقلید در یک برنامه تلویزیونی بحثی را شروع می کند و میلیون ها نفر بیننده دارد.


مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، ادامه داد: نشریاتی که در قم منتشر می شود و تالیفات در حد بالاست، همه اینها دعوت به الی الله است.


آیت الله مقتدایی، تاکید کرد: نباید تبلیغمان را به کشور خود محدود کنیم، دنیا متوجه حوزه علمیه قم و قم مرکز علوم اسلامی جهان اسلام است.


عضو مجلس خبرگان رهبری، تصریح کرد: وهابی ها در برلین مسجدی در هفت طبقه و با چهار مناره ساخته اند و تبلیغ می کنند و ما شیعیان علیرغم فرصت های بسیار معنوی زیاد، کاری نمی کنیم.
 

وی با تاکید بر نیاز و استقبال جهانی از معارف اسلامی خاطرنشان کرد: اینکه ما در قم بنشینیم و دلمان را خوش کنیم که بحمدلله سه درس خارج داریم کافی نیست، جهان اسلام امروز منتظر ارشاد و هدایت های شما و نشر علوم اهل بیت(ع) در فضای جهانی است.


مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دیدار اعضای مجلس خبرگان با رهبر انقلاب گفت: رهبر انقلاب فرمودند امام خمینی(ره) نظامی را بر پایه فقه بنیانگذاری کردند و برگزاری کرسی های آزاداندیشی در حوزه علمیه را مطالبه کردند که البته اقداماتی نیز در حوزه انجام شده است که اگر گزارش دهیم قطعا خوشحال خواهند شد.


آیت الله مقتدایی، گفت: سال گذشته طی ارسال نامه ای از تمام نهادهای دینی و کشور و اساتید حوزه و دانشگاه خواسته شد موضوعات پیشنهادی کرسی های آزاداندیشی را ارائه دهند که شاید حدود هزار مورد پاسخ دریافت شد که 100 مورد آن باید به صورت استدلالی بحث شود.


عضو مجلس خبرگان رهبری، ادامه داد: مقرر شد انجمن های علمی حوزه های علمیه مرتبط با این موضوعات به بحث بپردازند.


پایان پیام/

کد خبر 66865

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha