آموزش و پرورش برای تربیت 2 میلیون حافظ قرآن برنامه ریزی می کند

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش کرمان با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور، گفت: سازمان آموزش و پرورش کشور از این میزان برای 2 میلیون نفر برنامه ریزی کرده است.

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان در گفتگو با خبرنگار شبستان از افزایش 2 برابری مدارس قرآنی استان در سال تحصیلی جاری خبر داد.


حجت الاسلام مجید سجادی با اشاره به اینکه تعداد مدارس قرآنی استان در سال گذشته 465 مدرسه بوده است، خاطرنشان کرد: این مدارس در سال جاری به دو برابر ظرفیت و با محتوای روخوانی، روانخوانی، تجوید، تفسیر و حفظ پلکانی افزایش می یابد.


وی در خصوص حفظ پلکانی قرآن کریم برای مقاطع مختلف تحصیلی، توضیح داد: در این زمینه پس از سنجش استعداد دانش آموزان، آن مقداری از قرآن که باید طی یکسال حفظ شود برای دانش آموز برنامه ریزی می شود.


معاون آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور، گفت: سازمان آموزش و پرورش کشور از این میزان برای 2 میلیون نفر برنامه ریزی کرده است.


وی با اشاره به استعدادهای قرآنی بالقوه و فضای مستعد و آماده ای که در کشور در پرتو ولایت فقیه وجود دارد، تصریح کرد: علی رغم این دو مهم اما متأسفانه از حفظ قرآن کریم چه از سوی دستگاهها و نهادها و چه مجامع قرآنی غفلت شده است.


این مسئول، موقعیت کشور جمهوری اسلامی ایران از حیث بیداری اسلامی که در منطقه و بلکه جهان ایجاد کرده است را مورد توجه قرار داد و افزود: ایران اسلامی که مهد تشیع است باید تعداد حافظانش بیش از سایر کشورهای اسلامی باشد.


وی قرآن را چراغ بیداری در فرهنگ اسلام خواند و با اشاره به تأکید بر حفظ قرآن کریم با رویکرد توجه به مفاهیم و تفسیر، یادآور شد: امروز هزاران ختم قرآن کریم در جوار حرمین شریفین در حالی انجام می شود که هیچگونه توجهی به معارف و اندیشه های ناب نبوی و دستورات صریح اسلام و احکام اسلامی نمی شود.


حجت الاسلام سجادی در پاسخ به سئوال خبرنگار شبستان مبنی بر چگونگی تحقق فرمایش حضرت امام خامنه ای مبنی بر 10 میلیون حافظ قرآن کریم، تصریح کرد: نخست باید استعدادهای حفظ شناسایی شود، خانواده ها با تقویت فرزندان و فراهم کردن امکانات و تسهیلات برای آنان، مشوق باشند، آموزش و پرورش فضا را فراهم کند و مدارس قرآنی هم پایگاه اعتماد و جایگاهی عالی برای حفظ قرآن است.


وی ادامه داد: علاوه بر نقش آموزش و پرورش، در فضای عمومی جامعه هم همه مسئولان باید خود را در این زمینه موظف بدانند؛ ضمن آنکه صدا و سیما با پخش برنامه های پر رنگی در این زمینه و معرفی چهره های ناب قرآنی و ... فضای قرآن را وارد خانواده ها کند.


معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان، نحوه عملکرد مدیران دستگاه های دولتی در این زمینه را مهم خواند و گفت: در تشویق ها، ارائه تسهیلات، نقل و انتقالات معلمان، ارتقای رتبه و ... باید حافظان قرآن در اولویت باشند.


وی در پاسخ به سوال دیگری که چرا موضوع حفظ قرآن مورد تأکید است؟ به اثر وضعی حفظ قرآن کریم در ایجاد آرامش قلبی در انسان و نیز آرامش در جامعه اشاره و تصریح کرد: فقدان آرامش در عصر تکنولوژی، ناشی از غفلت و جدایی از ذکر الهی و عدم توجه به قرآن کریم است در حالیکه کثرت حافظان قرآن و محور قرار دادن قرآن در جامعه، آرامش را به ارمغان می آورد.

 

پایان پیام/

کد خبر 66822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha