به گزارش خبرنگار مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام والمسلمین دکتر حبیبرضا ارزانی در جمع اعضای تحریریه خبرگزاری شبستان که امروز (16 آبان) در محل ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار شد با بیان اینکه رسانهها جایگاه برجستهای در کشورهای پیشرفته دنیا دارند و یک منبع به شمار میآیند، گفت: در کشورهای پیشرفته برای راهاندازی هر سازمانی، قبل از تاسیس پدیدهپژوهی انجام میشود و به دنبال آن، چشمانداز آینده نیز ترسیم میشود، موضوعی که در کشور ما برخی اوقات مورد غفلت است.
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه صاحبان رسانهها همه چیز را در دست خود دارند، خاطرنشان کرد: ما باید از ظرفیت رسانهها، استفاده بیشتری ببریم و یکی از الزامات این موضوع، بازتعریف فعالیتهایمان در حوزههای دین و بینالملل است.
رمز رسیدن به موفقیت، اعتقاد و یقین به کار است
ارزانی با بیان اینکه تنها راه جذب مخاطب رسانهها، افزایش حوزههای یک رسانه نیست، اضافه کرد: رمز رسیدن به موفقیت، اعتقاد و یقین به کار است، همانطور که حضرت امام خمینی (ره) با دستان خالی، ولی به دلیل یقین و باور به کارشان، تحولی بزرگ در ایران و جهان آفریدند.
وی افزود: کار برای مسجد و فرهنگ دینی، ارزشمند است و اعتقاد دارم اگر خدا ما را برای این کار انتخاب کرده است بنابراین باید تمام همت خود را برای اعتلای فرهنگ جامعه به کار بندیم.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منظور از آیه «إِنَّمَا یَعْمُرُ مَسَاجِدَ اللّهِ مَنْ آمَنَ بِاللّهِ وَالْیَوْمِ الآخِرِ وَأَقَامَ الصَّلاَةَ وَآتَى الزَّكَاةَ وَلَمْ یَخْشَ إِلاَّ اللّهَ فَعَسَى أُوْلَـئِكَ أَن یَكُونُواْ مِنَ الْمُهْتَدِینَ»(سوره توبه، آیه 18) را عمران معنوی دانست و خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه در حوزه مسجد، باید برای عمران معنوی تلاش کنند.
وی با اشاره به برخی کمکاریها در حوزه رسانه در کشور گفت: الحمدالله طی سالیان اخیر، صدور مجوزِ تاسیس خبرگزاریها متوقف شده است زیرا کار در یک خبرگزاری، کاملا تخصصی و حرفهای است و مجوز آن صرفا باید به افراد متخصص و کارآمد اعطا شود. ضمن اینکه خبرگزاری های متعدد مورد نیاز نظام نیست بلکه تقویت خبرگزاری باید سیاست باشد.
ارزانی با بیان اینکه با ابزار خبر میتوان کارهای مهمی در حوزه های مختلف، ارتقای فرهنگی و اقتصادی انجام داد و توفیق برخی کشورها به دلیل استفاده درست از رسانههاست، گفت: آموزش مستمر و کسب علم و مهارتها، لوازم رسیدن به این توفیقات است.
خبرنگاران مدام علم و مهارتهای لازم را کسب کنند
وی با اشاره به سخن امیرالمومنین علی (ع) درباره اهمیت علم «العِلمُ سُلطان» اضافه کرد: هر خبرنگاری باید در حوزه تخصصی خود، علم و مهارتهای لازم را کسب کند.
ارزانی با اشاره به ضرورت ورود در عرصه بینالملل و همچنین کار تخصصی در حوزه دین گفت: باید مدلهای موفق سایر کشورها در حوزه رسانه را دید و با استفاده از تجارب آنها، فرهنگ غنی و ناب تشیع را در جهان ترویج کرد.
نظر شما