افزایش تعهدات بیمه تکمیلی فرهنگیان

خبرگزاری شبستان:مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: تعهدات قرارداد امسال بیمه تکمیلی فرهنگیان در قیاس با سال گذشته در مواردی نظیر بیماری‌های صعب‌العلاج و پرهزینه، زایمان، عینک و لیزیک افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، گودرز کریمی‌فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اجرای قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان از ابتدای خرداد ماه سال 95 تا پایان شهریور ماه سال جاری به روش صندوق درمان تکمیلی بود، اظهار داشت: طی این دوره یک ساله بیش از 7 میلیون پرونده و سند پزشکی دریافتی، رسیدگی و هزینه‌های درمانی بیمه‌شدگان پرداخت شده است.

کریمی‌فر خاطر نشان کرد: بر اساس اسناد و مدارک موجود به طور متوسط، روزانه بیش از 14 میلیارد ریال خسارت به حساب بیمه‌شدگان واریز می‌شود.

وی با بیان اینکه هزینه‌های بیمه‌شدگان تا 3 ماه بعد از پایان قرارداد قابل پرداخت است افزود: رقم قطعی هزینه‌های 12 ماهه قرارداد سال 96ـ95 طی 2 ماه آینده مشخص خواهد شد.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: از مجموع هزینه‌های پرداختی 57 درصد مربوط به هزینه‌های سرپایی و 43 درصد مربوط به هزینه‌های بستری است.

کریمی‌فر با اشاره به تمدید قرارداد بیمه تکمیلی فرهنگیان با شرکت بیمه آتیه‌سازان حافظ از ابتدای آبان ماه سال جاری تا پایان مهر 97، نرخ سرانه ماهانه برای هر نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و افراد تحت تکفل را مبلغ 540 هزار ریال اعلام کرد و ادامه داد: 270 هزار ریال این رقم توسط کارکنان و مبلغ 270 هزار ریال دیگر آن از محل اعتبارات رفاهی تأمین و هر ماه به حساب بیمه‌شدگان واریز خواهد شد.

 

وی نرخ سرانه ماهانه برای هر نفر از کارکنان قراردادی و افراد خانواده آنها را مبلغ 540 هزار ریال دانست و اظهار داشت: در راستای حمایت از فرهنگیام قراردادی، طی سال جاری بدون افزایش حق بیمه همچون سال گذشته اقدام خواهد و مبلغ 370 هزار ریال توسط این افراد و 170 هزار ریال دیگر از محل اعتبارات رفاهی وزارت متبوع تامین و هر ماه به حساب بیمه‌شدگان واریز خواهد شد.

 

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: تعهدات این قرارداد در قیاس با سال گذشته در مواردی نظیر بیماری‌های صعب‌العلاج و پرهزینه، زایمان، عینک و لیزیک افزایش یافته است.

 

کریمی‌فر اضافه کرد: تعهدات جراحی‌های تخصصی، درمان طبی و سایر اعمال جراحی و تمام هزینه‌های پاراکلینیکی و سرپایی بدون سقف بوده و براساس تعرفه های مصوب کشور است.

 

وی گفت: هزینه‌های مرتبط با درمان نازایی و ناباروری اولیه، ویزیت پزشکان، فرانشیز دارو در تعهد بیمه همگانی و ملزومات دارویی، هزینه تهیه اعضای طبیعی پیوندی با تأیید انجمن‌های مربوطه بدون سقف است.

 

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش بیان داشت: هزینه تمام تعهدات پس از کسر فرانشیز به استثنای هزینه‌های بیماران خاص و صعب‌العلاج را قابل پرداخت بوده و هزینه درمان این بیماران  اعم از بیمارستان و دارو بدون در نظر گرفتن هیچ‌گونه فرانشیز، قابل پرداخت است و هزینه داروهای این بیماران نیز به طور کامل پرداخت می‌شود.

 

کریمی‌فر با اشاره به انعقاد قرارداد همکاری با بیش از 9 هزار مرکز درمانی و بیمارستانی طرف قرارداد با شرکت آتیه‌سازان حافظ، گفت: تمام فرهنگیان بیمه‌ شده می‌توانند برای انجام امور درمانی به مراکز مربوطه مراجعه و با پرداخت کمترین هزینه خدمات مورد نیاز را دریافت کنند.

 

وی خاطر نشان کرد: مراجعه‌کنندگان بیمه شده به مراکز درمانی غیر طرف قرارداد با شرکت آتیه‌سازان حافظ می‌توانند پس از تحویل مدارک به نمایندگی‌های مستقر در تمام ادارات و مناطق آموزش و پرورش نسبت به دریافت هزینه‌های خود اقدام کنند.

 

کریمی‌فر تصریح کرد: فرهنگیان می‌توانند تا 15 آذرماه سال جاری با مراجعه به ادارات و مناطق محل خدمت خود نسبت به عضویت در پوشش بیمه تکمیلی اقدام کنند.

 

وی در خصوص انصراف بیمه‌شدگان از پوشش بیمه درمان اظهار داشت: افراد متقاضی انصراف باید تا تاریخ 30 آبان‌ماه سال جاری، برای تکمیل فرم انصراف به ادارات رفاه محل خدمت خود مراجعه و نسبت به انصراف از بیمه اقدام کنند در غیر این صورت انصراف این افراد پذیرفته نشده و حق بیمه تکمیلی از حقوق آنها کسر خواهد شد.

کد خبر 667936

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha