لزوم توجه دستگاه‌های فرهنگی به کانون‌های مساجد برای تربیت حافظان قرآن

خبرگزاری شبستان: یک کارشناس قرآنی، گفت: دستگاه‌ها و نهادهای قرآنی و فرهنگی کشور، باید از ظرفیت مساجد و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در راستای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، استفاده کنند.

مهدی نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه جامعه ایران، اسلامی است و مردم آن، با انگیزه مضاعف برای فراگیری و عمل به آموزه‌های دینی تلاش می کنند، گفت: باید فرهنگ و برنامه‌ریزی‌های فرهنگی ما بر اساس آموزه‌های قرآن و عترت (ع) باشند.

 

وی با بیان اینکه قرآن باید وارد بطن زندگی و فعالیت‌های اجتماعی و شخصی ما شود، افزود: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد که گستردگی بسیاری در سراسر کشور دارند، باید جهت‌گیری فعالیت‌های خود را بیش از پیش بر مبنای آموزه‌های قرآن قرار دهند.

 

عضو شورای مرکزی جمعیت قرآنی استان تهران، مسجد را مرکز و محور آموزش از صدر اسلام تا چند دهه پیش دانست و خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی هنری می‌توانند این کارکرد مساجد را با محوریت و اولویت آموزش قرائت، ترجمه و تفسیر قرآن، تقویت کنند.

 

نجفی درباره میزان استفاده از فناوری‌ها و تجهیزات نو و مدرن برای فراگیری آموزش قرآن در مساجد کشور، گفت: استفاده از هنر، فیلم، فضای مجازی و سایر دستاوردهای بشری برای گسترش و ترویج قرآن و آموزه‌های آن، اجتناب ناپذیر است، تبلیغ چهره به چهره، مفید است اما نسل جدید، به فراگیری مطالب دینی از طریق ابزارهای نو نیز علاقمند هستند.

 

وی درباره نقش مساجد برای تحقق مطالبه رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در کشور، اظهار کرد: مردم همیشه مساجد را مرکزی برای فراگیری و آموزش قرآن و آموزه‌های آن دانسته‌اند، بنابراین با اهتمام دست‌اندرکاران و ائمه جماعات مساجد، می‌توان با کمترین هزینه و در سریع‌ترین زمان، موجب تحقق مطالبه رهبری درباره تربیت حافظان قرآن شد.

 

این کارشناس حوزه قرآنی ادامه داد: دستگاه‌ها و نهادهای قرآنی و فرهنگی کشور با هم‌افزایی با هم باید از ظرفیت مساجد و کانون های فرهنگی هنری در راستای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن، بهره‌مند شوند.

 

نجفی اظهارکرد: مسئولان باید نقش مساجد در تمام فعالیت‌های قرآنی را تقویت کنند، زیرا مردم، در میان تمام مراکز دینی و فرهنگی، بیشترین انس را با مساجد دارند.

 

 

 

کد خبر 667115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha