نسل جوان دچار انحراف شود، جامعه دچار چالش می‌شود

آیت الله مصباح یزدی گفت: اگر جوانان درست تربیت شوند، آینده جامعه نیز درست می‌شود، ولی اگر نسل جوان دچار انحراف شوند، جامعه نیز با چالش‌های فراوانی در آینده روبرو می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مصباح یزدی در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های پیام‌نور استان خوزستان در تبیین عوامل سعادت و شقاوت انسان‌ها که در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) برگزار شد، گفت:‌ نخستین مسئله‌ای که در سعادت انسان مهم است، شناخت درست نسبت به خود، جامعه، زمان است که در سایه علم و دانش به دست می‌آید.


وی جهت دادن درست به انگیزه‌ها را از دیگر الزامات رسیدن به سعادت برشمردند و خاطرنشان کرد: انسان باید در عمل به آنچه که نسبت به آن شناخت پیدا کرده است، با انگیزه عمل کند و از آنچه که او را از مسیر سعادت دور می‌کند، دوری کند.


رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در تبیین عواملی که انسان را از سعادت دور می‌کند، اظهار داشت: ممکن است انسان در مسیر شناخت، اشتباه کند و نسبت به مسائل شناخت نادرست داشته باشد؛ بر اساس آیه قرآن این فرد بد‌بخت‌ترین و گمراه‌ترین افراد است که دچار جهل مرکب شده است و خیال می‌کند راه را درست می‌رود.


وی افزود:‌این افراد بر اساس غروری که دارند، گمان هم نمی‌کنند، مسیری که آن را انتخاب کرده‌اند، اشتباه باشد و خیال می‌کنند از دیگران بیشتر می‌‌داند.


آیت‌الله مصباح یزدی جهت اشتباه به انگیزه دادن را از دیگر عوامل عدم سعادت انسان‌ها معرفی و عنوان کرد: انگیزه عامل محرک انسان است انسان باید در ایجاد انگیزه در کارها وانتخاب جهت دقت کند تا از مسیر درست منحرف نشود و در صورت انحراف به مسیر اصلی بازگردد.


عضو خبرگان رهبری با اشاره به این که انبیا و صالحان برای به وجود آوردن شناخت درست برای انسان‌‌ها و هدایت کردن انگیزه‌های آنان در مسیر درست برانگیخته شده‌اند، اظهار داشتند:‌ امروز تعالیم انبیا(ع) در اختیار ماست، از این رو باید سعی کنیم این تعالیم را بیاموزیم و خود را در مسیر سعادت قرار دهیم.


رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کردند: سیره پیامبر اسلام(ص) و ائمه معصوم(ع) یکی از مهم‌‌ترین راه‌هایی جهت دادن به انگیزه‌های انسان‌ می‌باشد. این سیره در اختیار ما قرار داده شد تا در زندگی دچار انحراف نشویم.


آیت‌الله مصباح یزدی در ادامه با اشاره به اهمیت دوران جوانی خاطرنشان کرد:‌ جوانی دوران ارزشمندی است که باید غنیمت شمرده شود، چون دورانی است که خامی کودکی و سستی پیری در آن وجود ندارد و انسان می‌تواند با استفاده درست از این دوران راه درست را انتخاب کند، تا علاوه بر خوشبختی و سعادت در دنیا به سعادت اخروی نیز دست یابد.


به گزارش مرکز خبر حوزه، رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)با بیان این که این دوران با ارزش و در عین حال‌ آسیب‌پذیر است، اظهار داشت: اگر انسان در این دوران از زندگی مسیر درستی انتخاب نکند، ممکن است دچار انحراف شود که دراین شرایط جبران آن بسیار دشوار است.


وی با مهم دانستن جوانان برای جامعه خاطرنشان کرد: علاوه بر این که جوانان باید از فرصت جوانی خود برای استفاده از موقعیت‌های زندگی بهره ببرند، آینده سازان جامعه نیز هستند؛ ‌اگر جوانانی درست تربیت شوند، آینده جامعه نیز درست می‌شود، ولی اگر نسل جوان دچار انحراف شوند، جامعه نیز با چالش‌های فراوانی در آینده روبرو می‌شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 66697

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha