پیشرفت و توسعه پایدار روستایی از اهداف بنیاد محرومیت زدایی فائزون

خبرگزاری شبستان: مسئول زیرگروه اقتصاد دانش بنیاد مجموعه فائزون کشور گفت: هدف بنیاد محرومیت زدایی فائزون، تعریف الگویی برای پیشرفت و توسعه پایدار روستایی در همه ابعاد فرهنگی، خدماتی، درمانی و اقتصادی است.

محسن اکبر شاهی، مسئول زیرگروه اقتصاد دانش بنیاد مجموعه فائزون در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا اظهار داشت: اردوی جهادی بنیاد محرومیت زدایی فائزون توسط مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) برگزار می‌شود.

 

وی با بیان اینکه هدف بنیاد محرومیت زدایی فائزون، تعریف الگویی برای پیشرفت و توسعه پایدار روستایی در همه ابعاد فرهنگی، خدماتی، درمانی و اقتصادی است، افزود: طبق شناسایی‌هایی که تا کنون در حاشیه استان تهران انجام گرفته، اکنون منطقه هدف به نام چهارده محله انتخاب شده تا بنیاد محرومیت زدایی فائزون  دستاوردهایی که محصول تحقیقاتشان در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) بود را به صورت عملی در این منطقه اجرا کنند.

 

مسئول زیرگروه اقتصاد دانش بنیاد مجموعه فائزون کشور با بیان اینکه خدمات دندان‌پزشکی و پزشکی در مناطق روستایی مورد هدف انجام می‌شود، گفت: فاز عملیاتی آن که شامل فاز اول ساخت مسجد و خانه بهداشت است در این دوره دنبال می‌شود.

 

اکبرشاهی تصریح کرد: در بنیاد محرومیت زدایی فائزون، جهادگرانی متشکل از گروه‌های جهادی هستند که دعوت مجموعه فائزون را قبول کردند و قرار است در این تاریخ حضور داشته باشند و کارهای عمرانی را انجام دهند.

 

وی با بیان اینکه یکی دیگر از کارهای ما اجرای طرح‌های اقتصادی است تا به ارتقای وضع معیشت افراد کمک کند و خودشان بتوانند آن درآمد اولیه را کسب کنند، خاطرنشان کرد: توسعه اقتصادی یعنی وقتی دست روستاییان در جیب خودشان برود می‌توانند در منطقه خودشان سرمایه‌گذاری کنند و از آنجا مهاجرت نکنند.

 

مسئول زیرگروه اقتصاد دانش بنیاد مجموعه فائزون کشور با بیان اینکه در حاشیه استان تهران با توجه به اینکه باور کردنی نیست که محرومیت بالایی داشته باشند، اظهار داشت: برای برخی از حاشیه‌های این استان محرویت قریب 9 را تعیین کرده‌اند.

 

اکبرشاهی افزود: هدف این است جمعیت مهاجری که از این روستاها به تهران کوچ کرده‌اند و حاشیه نشینی و زاغه نشینی روستاها را رقم زده‌اند، دوباره برای کار کردن به روستا بر گردند.

 

وی گفت: طرح‌هایی که بوجه مصوب دارند در نهادهای مختلف از این بودجه‌ها بهره می‌بریم و در غیر این صورت از کمک‌های خیرین و مردمی بهره‌مند می‌شویم.

 

مسئول زیرگروه اقتصاد دانش بنیاد مجموعه فائزون کشور با بیان اینکه پروژه‌های این بنیاد بلند مدت است و امکان دارد برای تحقق تا چهارسال به طول انجامد، گفت: ما در این مناطق خدمات را ارائه می‌دهیم و این خدمات بر این مبناست که اعتماد روستاییان را برای پیشبرد اهداف بعدی کسب کنیم.

 

 

کد خبر 666835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha