به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، اکبر مجیدی کارشناس دینی در نشست گفتمان دینی دبیرستان دخترانه شهید سید مصطفی خمینی آران و بیدگل گفت: سواد رسانه اي یک ساختار جدید سوادآموزی برای تقویت مهارت بهبود سبک زندگی در فضای مجازی و آشنایی با تهدیدهای فضای مجازی یاد می شود.
وی افزود: فضای مجازی نوعی اجتماع و همزیستی است که میلیون ها کاربر را در جهان به هم می پیوندد و علیرغم محاسن خود آسیب هایی را هم به همراه دارد و تنها راه کاهش این آسیب ها کسب آموزش و سواد رسانه ای است.
استاد گفتمان های دینی اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل تصر یح کرد: عصر کنونی عصر اینترنت است و با توجه به استفاده روزافزون جوانان از اين رسانه و از سويي افزايش آسيب هاي اجتماعي اينترنت محور، سواد رسانه اي مي تواند نقش موثري در کاهش اين نوع آسيب ها و استفاده هوشمندانه از اينترنت داشته باشد.
مجیدی خاطر نشان کرد: بسیاری از خرده فرهنگ ها در فضای مجازی شکل می گیرد، سواد رسانه ای همچون یک ناظر هوشمند و درونی شده می تواند رژیم مصرف رسانه ای جوانان را تنظیم می کند و توانايي مخاطب را در زمينه هاي دسترسي، تحليل، ارزيابي، برقراري ارتباط با پيام هاي رسانه اي و تفکر انتقادي را بالا می برد.
وی خطاب به دانش آموزان گفت: اگر می خواهیم در عرصه فرهنگی از تهاجم دشمن در امام باشیم بایستی سواد رسانه ای خود را تقویت کنیم تا با آگاهی از روش های تبلیغاتی و عملیاتی دشمن، با آن مقابله کنیم.
در ادامه این نشست استاد گفتمان به پرسش های دانش آموزان پیرامون رسانه، تهاجم فرهنگی، سواد رسانه ای و پدافند غیر عامل پاسخ گفت.
یادآور می شود؛ گفتمان دینی با موضوع سواد رسانه ای به مناسبت هفته پدافند غیرعامل به همت اداره تبلیغات اسلامی و با همکاری آموزش و پرورش و مدیریت دبیرستان شهید مصطفی خمینی آران و بیدگل برگزار شد.
نظر شما