نقش زنان در امر به معروف و نهی از منکر، در شورای مشوراتی خواهران بررسی شد

خبرگزاری شبستان: شوراي مشورتي خواهران با موضوع نقش زنان در امر به معروف و نهی از منکر امروز (۹ آبان) با حضور اعضای این شورا در مجتمع فجر سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان امروز (9 آبان) در این نشست اظهار كرد: امر به معروف و نهی از منکر یک فریضه الهی بزرگ است و ترویج آن ارزشمندترین بعد زندگی اجتماعی در جامعه است.

 

وی به آسیب های اجتماعی در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: نوعی غفلت چنان همه افراد جامعه را گرفته که برای اصلاح نیاز به تکانی بزرگ برای بیدار شدن و آگاهی داریم.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد کردستان با تاکید بر غفلت زدایی از افراد جامعه تاکید کرد: باورهای عمیق دینی و آداب و سنن غنی مردم کردستان ظرفیت‌ بسیار خوبی برای احیا و بسط هرچه بیشتر فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری فجر سنندج نیز در ادامه با بیان اینکه زنان در امر به معروف و نهی از منکر پیشگام تر هستند، اظهار کرد: زنان وضعیت حساس تری در جامعه دارند و در همین راستا نسبت تغییر و تحولات از خود واکنش نشان می دهند.

 

مهرانگیز مطهری ادامه داد: نظر به ویژگی های زنان از جمله تاثیرگذاری، آمادگی، شناخت و نظارتی که دارند امر به معروف و نهی از منکر مورد توجه بیشتر زنان است.

 

وی با بیان اینکه زنان در هر کاری پیشگام هستند، افزود: زنان در هر جایگاهی که قرار گرفته باشند نسبت به نهاد خانواده حساس تر و تاثیرگذاری بیشتری دارند.

 

مطهری خاطر نشان کرد: زنان نقش فوق العاده ای در انعکاس معنا دارند و اگر بخواهیم امر به معروف و نهی از منکر را نهادینه کنیم بهترین نقش به وسیله زنان ایفا می شود.

 

یکی از اساتید دانشگاه کردستان نیز در ادامه گفت: در طول تاریخ از زنان بسیاری نام برده شده است که جامعه را به وسیله امر به معروف و نهی از منکر هدایت کردند.

 

دکتر سهیلا رستمی ادامه داد: امر ه معروف و نهی از منکر بایستی در اصل موضوعی برای ترویج بنیادی کردن مضامین اخلاقی باشد که متاسفانه در جامعه امروز این مفهوم تا حدودی کمرنگ شده است.

 

وی به ناآگاهی آمران و ناهیان اشاره کرد و اتفزود: ناآگاهی آمر و ناهی موجب می شود این فریضه به خوبی در جامعه نهادینه نشود و جایگاه مورد تایید جامعه کنونی نداشته باشد.

 

رستمی با تاکید بر آسیب شناسی راه های امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: استفاده از مربیان آگاه، افزایش علم و دانش، تغییر روش و نوع نگاه و تکیه بر مسائل اخلاقی بایستی مورد توجه آمران به معروف و ناهیان از منکر باشد.

 

در ادامه این جلسه همچنین دیگر اعضای شورای مشورتی پیشنهادات و نظرات خود را در خصوص نقش زنان در امر به معروف و نهی از منکر بیان کردند.

 

برگزاری مسابقات کتابخوانی، اکران فیلم با موضوه امر به معروف و نهی از منکر، تشکیل کارگاه های آسیب شناسی رفتارهای غیراخلاقی افراد جامعه و .. از مواردی بود که در این نشست عنوان و به آن پرداخته شد.

 

کد خبر 666296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha