به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین مسعود عالی مبلّغ و پژوهشگر دینی و استاد حوزه و دانشگاه، شب گذشته ششم آّبان ماه در مراسمی که در هیات بیت الحسین(ع) برگزار شد، گفت: حسن خلق انسان را عاقبت بخیر میکند.
وی افزود: نوع زندگی انسان باید به گونهای باشد که مرگ او به زیباترین شکل باشد برهمین اساس خوش اخلاقی از اموری است که زندگی انسان را زیبا میکند، خداوند بسیار خوش خلقی را دوست دارد.
حجت الاسلام والمسلمین عالی با بیان اینکه اگر انسان یکی از خصوصیات اخلاقی اهل بیت(ع) را در زندگی خود پیاده کند همان یک رفتار حلقه وصل بین او و اولیای الهی میشود، ابراز کرد: پیشی گرفتن در سلام کردن یکی از خصوصیات اخلاقی پیامبر(ص) بود ایشان حتی در سلام دادن به کودکان نیز پیشی میگرفتند یکی از مهمترین خصوصیات پیامبر(ص) خوش اخلاقی ایشان بود.
مبلّغ و پژوهشگر دینی با استناد به روایتی مبنی براینکه «اخلاق بد اعمال خوب گذشته انسان را نابود میکند»، اظهار داشت: انسان باید در خانه و خانواده خوش اخلاق باشد، عاقبت بد اخلاقی در کانون خانواده آن است که انسان پس از مرگ دچار فشار قبر میشود.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: اگر اعضای خانواده در خانه با تندی و بداخلاقی با یکدیگر برخورد کنند دیگر کانون خانواده محل رشد و تربیت افراد تلقی نمیشود و شیطان بر اعضای خانواده تسلط مییابد و همه اعضای خانواده را تحت سیطره و اختیار خود قرار میدهد تا همه را از بندگی خداوند دور کند.
این خطیب مشهور اضافه کرد: اهل بیت(ع) برای استحکام پایههای خانواده دستوراتی دادهاند که باید مورد توجه قرار گیرد، اولیای الهی خانه و خانواده را محل عبادت، ریاضت و تربیت بیان کردهاند انسان در خانه کارهایی میتواند انجام دهد که ثوابش از عبادت در مسجد بالاتر است برای مثال ازدواج، انسان را از منیت خارج میکند.
وی خانه را محل عبادت بیان کرد و اظهار داشت: طلاق عامل فروپاشی این نهاد مقدس است برای همین در دین مبین اسلام بسیار مذموم است. امروز دنیای سرمایهداری ارزش زن خانهدار را بسیار تنزل داده، ما باید توجه داشته باشیم که حضرت زهرا(س) یک بانوی خانهدار بودند.
حجت الاسلام والمسلمین عالی با بیان اینکه پیامبر(ص) عابد و زاهدی بود که بیشترین رسیدگی خود را به اهل خانواده داشتند، خاطر نشان کرد: امروز منشا افزایش طلاقها پایین بودن آستانه صبر و شکیبایی زوجین است. همه اعضا در کانون خانواده حکم پزشک را دارند که در برابر بیماریها باید به درمان آن بپردازند.
نظر شما