خوزستان نیازمند یک مرکز مطالعات و پژوهش های قرآنی است

خبرگزاری شبستان: داور مرحله استانی دوازدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان، در خوزستان جای یک مرکز مطالعات قرآنی تحت عنوان مطالعات و پژوهش های قرآنی احساس می شود، اظهار داشت: امیدواریم این بخش بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

جلیل بیت مشعل، داور مرحله استانی دوازدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان، با اشاره به سطح بالای این دوره از مسابقات قرآنی مدهامتان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: نکته مثبتی که دراین جشنواره مشاهده شد، پراکندگی جغرافیایی شرکت کنندگان بود که از شهرهای و روستاهای مختلف حضور داشتند و نشان می دهد مسابقات در گستره خوبی برگزار شده بود.

 

وی تصریح کرد: ما در خوزستان بعد از مسابقات قرآنی اوقاف و امور خیریه که کسانی که می خواهند در مسابقات کشور و بین المللی شرکت کنند باید از این مسابقات را بگذرانند، جشنواره قرآنی مدهامتان را داریم که از جایگاه مهمی و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

داور مرحله استانی جشنواره قرآنی مدهامتان در خوزستان، اضافه کرد: جشنواره مدهامتان که وابسته به کانون های مساجد است حرکتی خودجوش در میان جوانان و نوجوانان در رقابت های قرآنی ایجاد کرده و تا حدود بسیار زیادی جایگاه و شانیت خود را در خوزستان حفظ کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه برگزیدگان مرحله استانی این سابقات در سطح کشور هم توانستیم رتبه های خوبی کسب کنند که نشان می دهد سرمایه گذاری خوبی در این جشنواره انجام می شود، افزود: البته این مسابقات می تواند بهتر و منسجم تر برگزار شود که این کار مستلزم هزینه و انرژی زیادی را می طلبد.

 

وی یکی از ضعف های خوزستان را ضعف در پژوهش های قرآنی دانست و عنوان کرد: علیرغم اینکه در استان ما فعالیت های قرآنی خوبی صورت می گیرد اما متاسفانه در حوزه مطالعات و پژوهش های قرآنی در وضعیت خوبی نیستیم و در حقیقت در این بخش در بین استان های کشور در رده های آخر هستیم.

 

بیت مشعل، ادامه داد: در این استان علیرغم وجود علمای بزرگ و معروف، تاریخ بسیار درخشان پژوهشی، دانشکده های بسیار خوب قرآنی، اما در سطح مدیریت کلان استان به نظر می رسد یک سری کارها باید انجام شود که پژوهش ها هدایت شود و در مجرای خاص خودش قرار بگیرد.

 

وی با تاکید بر اینکه در خوزستان جای یک مرکز مطالعات قرآنی تحت عنوان مطالعات و پژوهش های قرآنی احساس می شود، اظهار کرد: لازم است برخی از مؤسسات قرآنی وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین مؤسسات وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی وارد گود پژوهش شوند.

 

داور مرحله استانی جشنواره قرآنی مدهامتان در خوزستان، ابراز کرد: در پژوهش های قرآنی علاوه بر اینکه می توانیم شخصیت های قرآنی را جذب کنیم بسیاری از شخصیت هایی که در حوزه های میان رشته ای کار می کنند را هم می توانیم به کار بگیریم.

 

وی توضیح داد: به عنوان مثال شخصی روانشناس بسیار معروفی است ولی کارهای خوبی در حوزه تربیت قرآنی انجام داده که باید از این افراد بهره مد شد، همچنین می توانیم در حوزه های میان رشته ای دیگر همچون قرآن و حقوق، قرآن و اقتصاد، قرآن و مدیریت، قرآن و فناوری، قرآن و توسعه اقتصادی و ... کار کرد.

 

این فعال قرآنی، خاطر نشان کرد: متاسفانه خوزستان وارد این فاز نشده است و امیدواریم این بخش بیشتر مورد توجه قرار گیرد و توقع داریم مدیریت ارشد و فرهنگی استان و بزرگان و علما خوزستان هم وارد این قضیه شوند و بتوانیم در بخش پژوهش های قرآنی کارهای خوبی انجام دهیم.

 

کد خبر 665373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha