به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام محمدجواد حاج علی اکبری، رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد در آیین یادواره شهدای طلبه مدافع حرم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: افرادی که در چنین جلسه ای که از مصادیق تعظیم شعائر الهی است، شرکت می کنند میهمان شهدا هستند چرا که به نص قرآن کریم شهدا زنده اند و از سفره کرم حضرت حق بهره برده اند.
وی با بیان اینکه شهدا از ضیافت کریمانه بهره مندند و دستشان نیز به کرامت گشوده است، افزود: دست شهدا باز است برای تقویت دل و جان و روح کسانی که تصمیم دارند با آنها همراه شوند و در راه آنها قرار گیرند و به آنها ملحق شوند. در چنین ضیافتی ضیافت شوق شهادت و لقاءالله است.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: کسانی که در مجلس شهدا و به یاد شهدا شرکت می کنند یک کار ظاهری و گرامیداشت ظاهری انجام نمی دهند بلکه عوامل بر احترام به شهدا و زنده نگه داشتن یاد آنها در مقام تجدید پیمان با شهدا برای ادامه راه آنها هستند.
وی با بیان اینکه یادواره شهدای طلبه مدافع حرم در ایامی برگزار می شود که مصادف است با ایام سوگواری سالار شهیدان امام حسین (ع) و ایامی که به حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) تعلق دارد، افزود: در چنین فضایی که کشور در فضای اربعین قرار دارد و مردم خود را برای مراسم اربعین آماده می کنند به یاد شهدای مدافع حرم و به یاد طلاب و روحانیون شهید که در منظومه درخشان ستارگان شهدای مدافع حرم، ستارگان قدر اولند مراسم بزرگداشتی در یکی از مراکز علمی انقلابی و دینی تهران برگزار شده است.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به سابقه روشن مدرسه عالی شهید مطهری پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در عرصه دفاع مقدس و حضور در صحنه های دفاع و شهادت گفت: اینجا مرکز پرورش شهدای والامقامی است و محل عبادت و مناجاتهای سحری جوانان عارف و این عارفان جوان است بنابراین از این نظر یک مکان خاص است.
حجت الاسلام حاج علی اکبری خاطرنشان کرد: مدرسه عالی شهید مطهری در دوران دفاع مقدس خوش درخشید و طلاب در کنار فعالیت علمی و درسی فعالیت های انقلابی و جدی داشتند به طوری که دفتر اعزام به جبهه های حق علیه باطل همواره در این مدرسه فعال بود.
وی با اشاره به حضور طلاب و روحانیون در مجموعههای برونمرزی، گردان تخریب، لشکر 27 تیپ 110، لشکر 6 اظهار داشت: حضور طلاب و روحانیون مدرسه شهید مطهری نمونه های روشنی است که در عرصه جهاد و شهادت حضور داشتند و در این میان شهدای عالیمقامی نیز تقدیم اسلام و انقلاب کرده اند.
حجت الاسلام حاج علی اکبری خاطرنشان کرد: امروز نیز در کنار مجموعه خدمات علمی و فرهنگی و تربیت یاران شایسته برای انقلاب اسلامی در عرصه جهاد و شهادت حضور دارند که شهید دهقان و شهید فرامرزی از مدافعان حرمی هستند که به مجموعه مدرسه عالی شهید مطهری منتسب هستند.
وی گفت: چه سلیقه خوبی برگزارکنندگان مراسم سالگرد شهید دهقان به کار بردند چرا که سفره فیض را گسترش دادند و به یاد همه شهدای مدافع حرم به ویژه شهدای روحانی و طلاب این مراسم را برگزار کردند.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد، انقلاب اسلامی ایران را معجزه سیدالشهدا عنوان کرد و افزود: آغاز، شکلگیری، تداوم و پیروزی انقلاب اسلامی همه با الهام از قیام امام حسین (ع) انجام شد و امروز نیز عزت و عظمت ایران اسلامی را از شهدا داریم.
وی با اشاره به پیام امام راحل به روحانیت در اسفند 67 تاکید کرد: برای اینکه با این میراث عظیم بهتر آشنا شویم باید پیام امام خمینی به روحانیت را که در اسفند 67 نوشتند و منتشر کردند، مطالعه و تفسیر کنیم چرا که آن پیام شایسته تفکر، درنگ، تامل، تحلیل و تحقیق است.
وی افزود: پیام امام به روحانیت که به منشور روحانیت نیز مشهور شد هم تبار روحانیت شیعه را معرفی و توصیف می کند هم چشمانداز و افق را تبیین می کند و هم پیامی عارفه، حماسهگون و عاشقانه است، پیامی که مملو از درس ها و عبرت هاست و حوزه های علمیه باید آن را جزو متن درسی خود قرار دهند.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با اشاره به بیانات امام راحل در خصوص طلاب و روحانیون گفت: امام در تعبیر بسیار بلندی در خصوص روحانیت فرموده اند. بندبند حدیث صداقت شان را قطرات خون و قطعات پاره پاره پیکرشان ثابت کرده است و این امتیاز روحانیت است روحانیتی که موصوف به شهادت، حماسه و جهاد است.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه روحانیون و طلاب یک بار برای تحصیل علوم از اقصی نقاط کشور هجرت کردند و بار دیگر برای حضور در جبهه ها و به مقصد دفاع هجرت انجام دادند، افزود: جهاد علمی و حضور در صحنه های دفاع و رزم و جهاد اصغر و جهاد نظامی دو جهادی بوده است که طلاب و روحانیون انجام داده اند.
وی با بیان اینکه روحانیون با زبان و بیان افراد را انظار کرده اند و در گام بعدی با عمل، با خون و با شهادت به انظار جامعه پرداخته اند، خاطرنشان کرد: حضور روحانیت به عنوان بخشی از جامعه نمونه هایی از هویت دینی، ولایی و حسینی از جامعه اسلامی ما است.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به حضور طلاب و روحانیون در دوران دفاع مقدس و در دفاع از حرم آل الله تصریح کرد: زمانی که روحانیون در صحنه مجاهدت پیشتاز هستند و در لحظه جانبازی و خطر جلوتر از همه می روند چه روح شجاعت و حماسه ای را در گردان و گاه در یک لشکر می دمند و این نقش متفاوت روحانیون است.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه حضور روحانیون در وسط صحنه و معرکه سند حقانیت آنها است، تصریح کرد: نقش متفاوت روحانیون برای جبههها یک پیشران است.
وی با اشاره به شهدای شاخص روحانیت از جمله شهیدان مطهری، بهشتی، مفتح و باهنر، شهید دستغیب، شهید مدنی گفت: اینها از مفاخر و چهره های ممتاز روحانیت هستند اما ما در دوران دفاع مقدس نیز چهره های شاخص داشتیم که از آن جمله می توان به شهید مردانی پور، شهید میثمی اشاره کرد. رزمندگان در دوران دفاع مقدس از روحانیون نور و الهام می گرفتند.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه شهید قنوتی اولین شهید روحانی دفاع مقدس است که دشمن برای سر او جایزه گذاشته بود، خاطرنشان کرد: شهدای طلبه و روحانی آنگونه که باید معرفی نشده اند و حتی این شهدا در بین طلاب و روحانیون ما نیز ناشناخته اند.
حجت الاسلام حاج علی اکبری افزود: در بین چهره های نورانی شخصیت شاخصی نظیر حجت الاسلام ابوترابی سید آزادگان قرار داشت و سازماندهی، الهامبخشی و صیانت از آزادگان را با دقت نظر انجام می داد به طوری که شاهد نقش آفرینی شگرف ایشان در بین آزادگان سرافرازمان هستیم.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به ضرورت آشنایی با شهدای طلبه و روحانی گفت: در بین شهدای مدافع حرم نیز شهدای طلبه و روحانی نظیر شهید صدرزاده، شهید دهقان و شهدای دیگر را داریم که در منطقه غربت هستند، غریبانه مجاهدت کرده و غریبانه به شهادت رسیده اند.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه به تعبیر رهبر معظم انقلاب جریان دفاع از حریم و حرم یک ماجرای عجیب و یک پدیده حیرت انگیز است و نباید آن را دست کم گرفت، تصریح کرد: باب جدیدی از جهاد و شهادت ایجاد شده که متفاوت از دفاع مقدس است.
وی با اشاره به حضور رزمندگانی از ایران، عراق، پاکستان، لبنان، سوریه و افغانستان در مقابله با داعش گفت: پیروان اهل بیت در یک سنگر و کنار هم علیه دشمن وارد میدان شده اند و در کنار هم از اسلام و مسلمین دفاع می کنند که این خود پیام های جدیدی به جای گذاشته است که یکی از مهمترین آنها این است که داعشی ها با عقبه صهیونیستی و آمریکایی خود در منطقه از بین خواهند رفت.
حجت الاسلام حاج علی اکبری تاکید کرد: در جریان اعجاب انگیز و پر رمز و راز دفاع از حریم و حرم آنچه که اتفاق افتاد رونمایی از عمق معرفت دینی ملت ایران و رونمایی از هویت انقلابی نسل جوان بود.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به شهادت غریبانه اما عزتمند شهید محسن حججی گفت: شهادت غریبانه اما عزتمندانه این شهید بزرگوار به معنای آن است که راه شهدا ادامه دارد و این پیام روشنی است.
وی تاکید کرد: مدافعان حرم برای یک دفاع متفاوت از انسانیت، دفاع متفاوت از اسلام، دفاع متفاوت از مسلمین و دفاع متفاوت از ایران در مرزهای نزدیک به دشمن صهیونیستی مبارزه می کنند.
حجت الاسلام حاج علی اکبری با بیان اینکه شهدای مدافع حرم از متن زندگی شیرین و دل انگیز دل کنده اند تا به عرش و مجاورت اولیا بروند، خاطرنشان کرد: این ویژگی شهدای مدافع حریم و حرم است، مدافعان حرمی که در سرزمین غربت به شهادت رسیدند.
نظر شما