به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری فرانسه،پزشکان سازمان هلال احمر در بیمارستان جدید صحرایی روزانه بیش از 200 بیمار روهینگیایی را معالجه می کنند.
این در حالی است که موج مهاجرت مسلمانان روهینگیایی به بنگلادش از راه های زمینی و دریایی همچنان ادامه داد و بسیاری از آنها نیازمند درمان برای بازگشت به زندگی هستند.
مراجعه تعداد زیادی از مهاجران روهینگیایی به کلینیک های پزشکی در اردوگاه های مرزی در حالی که بیمار و گرسنه هستند و از زخم های ناشی از شلیک گلوله یا انفجار مین های زمینی رنج می برند،فشار زیادی را بر این مراکز وارد کرده است.
یک نوزاد 8 ماهه روهینگیایی وقتی وارد بیمارستان جدید صحرایی در یکی از اردوگاه های مهاجرتی بنگلادش شد،در حال مرگ بود، اما پزشکان این بیمارستان که متعلق به سازمان هلال احمر است،زندگی او را نجات دادند.
«پیتر میر»،رییس بیمارستان 60 تختخوابی که مساحت آن به اندازه دو زمین فوتبال است،گفت: اگر یک ساعت دیرتر این نوزاد را به بیمارستان آورده بودند او جان خود را از دست داده بود.
این نوزاد یکی از 600 هزار مهاجری است که از اواخر آگوست تا کنون برای فرار از خشونت های میانمار به بنگلادش گریخته اند.
میر گفت که این بیمارستان صحرایی قصد دارد تیم های سیار را به اردوگاه هایی که دسترسی راحتی به بیمارستان ها ندارند نیز بفرستد.
برای مسلمانان روهینگیایی که همواره از حق شهروندی در میانمار محروم بوده اند،این بیمارستان صحرایی جدید با پزشکان خارجی و تجهیزات، اولین بیمارستان مدرنی به شمار می آید.
نظر شما