رویکرد خطرناک ترامپ در ترویج بیگانه هراسی و اسلام هراسی

خبرگزاری شبستان: دولت ترامپ بیگانه هراسی و اسلام هراسی را با هم در مسیرهای خطرناکی قرار می دهد. اما اکنون این سوال مطرح می شود که دادگاه ها تا چه زمانی می توانند فرمان مهاجرتی او را معلق نگاه دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، پایگاه خبری اینترسپت در گزارشی نوشت: در روز سه شنبه هفته گذشته دو قاضی آمریکایی در آخرین ساعات باقی مانده تا اجرای تازه ترین فرمان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور که قرار بود در صبح روز بعد اجرا شود، آن را متوقف کردند. این حکم ها در پاسخ به دعاوی صادر شد که توسط پروژه بین المللی کمک به پناهندگان و ایالت هاوایی مطرح شده بود، که هر دو به طور قانونی دستورالعمل ترامپ را برای سفر اتباع هشت کشور - از جمله شش کشور عمدتا مسلمان - به چالش کشیدند..

بسیار بی سابقه است که دستگاه قضایی به طور مداوم در مسائل مربوط به امنیت ملی و مهاجرت مداخله کند، اما ریاست جمهوری ترامپ یک پرونده فوق برنامه ایجاد کرده است. «ماریکو هیروس» مدیر دادخواهی در پروژه بین المللی کمک به پناهندگان، گفت: «این رئیس جمهور در هدف قرار دادن مسلمانان سابقه دارد. بنابراین واضح است که او چه می کند.» اما دیگران این سوال را مطرح می کنند که دادگاه ها تا چه زمانی می توانند این حکم را معلق نگاه دارند.

طبق ادعای دولت، ممنوعیت سفر «هرگز بر اساس نژاد، مذهب یا اعتقاد» نبوده، بلکه بر اساس ارزیابی امنیتی بی طرفانه ملی است. با این وجود، دولت درخواست هایی را برای انتشار یافته های خاصی از گزارش وزارت امنیت داخلی که به نظر می رسد برای توجیه تصمیم گیری مورد استفاده قرار گرفته، رد کرده است. در عوض، مقامات دولتی از ممنوعیت سفر به طور کلی دفاع کردند و ادعا کردند که اسامی این هشت کشور بر اساس بی توجهی به درخواست ها برای تقاضای به اشتراک گذاری اطلاعات تعیین شده است. با این حال، این فهرست با ادعاهای مطرح شده در تضاد است: به عنوان مثال عراق علی رغم عدم رعایت این درخواست از فهرست حذف شده است، در حالی که سومالی، که شرایط را رعایت می کند، همچنان ممنوع است.

در حالی که این سومین باری است که دادگاه های موفق به شکست تلاش های ترامپ شده اند، هیچ دلیلی وجود ندارد که اعتقاد داشته باشیم که این الگو می تواند به طور نامحدودی ادامه یابد. این به نظر بسیار روشن است: دولت ترامپ تصمیم گرفته است تا به نوعی ممنوعیت سفر برای مسلمانان را از این راه یا از راهی دیگر اعمال کند. دولت بلافاصله به احکام قضات پاسخ داد و قول داد تا درخواست تجدیدنظر کند. این پرونده احتمالا در دادگاه عالی مطرح خواهد شد؛ جایی که پیش بینی کردن یک حکم کار دشواری است.

«مصطفی بیومی» استاد و نویسنده کتاب «این است زندگی مسلمان آمریکایی: فرستاده هایی از جنگ علیه تروریسم» گفت: «دلایل بسیاری برای نگران بودن در مورد اعلام حکم دیوان عالی کشور به نفع ترامپ وجود دارد.» بیومی این گونه استدلال می کند که نه تنها دادگاه عالی اجازه می دهد تا بسیاری از ممنوعیت های به جای خود بازگردند، بلکه دادگاه همچنین به طور سنتی از مداخله در رابطه با مجوز اجرایی در مواجهه با مهاجرت ابراز تردید کرده است. بیومی گفت: «من نگران هستم که همه ما از جنگ با این دولت بی رحم خسته شویم. در همین حال دولت ترامپ، بیگانه هراسی و اسلام هراسی را با هم در مسیرهای خطرناکی قرار می دهد.»

احکام صادره در مورد این فرمان ممکن است عواقبی در حد مرگ و زندگی داشته باشد.

 

 

کد خبر 664267

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha